Lords Travel - Follow your dreams!
 
Spørg om Australien

Er der mere du vil vide om Australien er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 3313 3060 eller sende en email til mail@lordstravel.dk.

 

Australien

For de fleste er en rejse til Australien en drømmerejse - og med god grund. Landet byder på så uendelig mange ting: lange, hvide sandstrande med krystalklart vand, Great Barrier Reef, regnskove, The Outback, en smuk og overdådig natur samt spændende, pulserende storbyer med imponerende bygningsværker - og det hele er til overkommelige priser. Intet andet land på kloden har en større naturmæssig diversitet eller byder på en større naturmæssig diversitet eller byder på større oplevelser end Australien. Sidst men ikke mindst møder I et folk - The Aussies - som udviser stor gæstfrihed og imødekommenhed.  De får enhver til at føle sig hjemme.  

I Australien finder I alt, hvad hjertet begærer.

 
 • Sydney, Rock & Reef - with a twist

  Sydney, Rock & Reef - with a twist

  Klassisk rundrejse til Australiens absolutte højdepunkter - Ayers Rock, Great Barrier Reef og Sydney - med et lille twist. Rejsetiden til Australien er lige blevet gjort væsentlig kortere – faktisk kun 1 time mere end en rejse til Hanoi!

  Læs mere
   
 • ‘Down Under’ i motorhome

  ‘Down Under’ i motorhome

  Australien er det perfekte rejseland for familier: lange, hvide sandstrande, Great Barrier Reef, regnskove, The Outback, samt spændende, pulserende storbyer med imponerende bygningsværker - og det hele er til overkommelige priser.

  Læs mere
   
 •  
 •