Lords Travel - Follow your dreams!
 
Har du spørgsmål?
Er der mere du vil vide om rejsen? Så kan vi kontaktes på tlf. (+45) 3313 3060.
 
 
 

Pas og Visum

Pas

Ved rejser uden for EU-landene skal dit pas normalt have en gyldighed på mindst 6 måneder efter hjemkomst.  Det er dit eget ansvar at sørge for, at pas, visum/transitvisum og andre rejsedokumenter er i orden.  

Det er altid en god ide at medbringe en fotokopi af passet og opbevare det adskilt fra passet eller hos en medrejsende.  Så er det langt nemmere og hurtigere at få udstedt et nyt pas, hvis det originale skulle bortkomme eller blive stjålet.

Har du ikke dansk pas, er det dit ansvar at meddele det til Lords Travel ved bestilling, så vi kan vejlede dig bedst muligt og i øvrigt henvise dig til selv at søge oplysning om de krævede formaliteter hos dit lands ambassade/konsulat samt hos Seruminstituttets udlandsvaccination - tlf.  70 22 07 02.  

Visum

Til mange lande kræves visum.  Bemærk, at der ved transit også ofte stilles krav om visum.

På visumformular.dk kan du downloade og printe visumformularer og læse om ansøgningsproceduren.

Vi gør opmærksom på, at kunder med evt.  udenlandsk pas i mange tilfælde også skal søge TRANSITVISUM, når rejsen går via anden international lufthavn.  Det er særdeles vigtigt, at alle rejsende har dette forhold i orden.  

I næstværste fald bliver passageren afvist i afrejselufthavnen, ofte med tab af flybilletten til følge; i værste fald ankommer passageren til transit-eller slutdestinationen for blot at blive sendt hjem igen - måske på egen regning.  
For oplysninger om pas- og visumregler anbefales det, at du kontakter det pågældende lands diplomatiske repræsentation eller Udenrigsministeriet.