Lords Travel - Follow your dreams!
 
Har du spørgsmål?
Er der mere du vil vide om rejsen? Så kan vi kontaktes på tlf. (+45) 3313 3060.
 
 
 

Rejser med børn

Familierejser med børn bliver en succes med lidt omtanke og planlægning.

 
Hos Lords Travel ved vi af egen erfaring, at familierejser med børn ofte er en særlig positiv oplevelse. Og flere og flere danske forældre finder ud af, at det netop ikke behøver at gøre rejsen ekstra besværlig at tage børnene med eller særligt meget dyrere for den sags skyld.

Børn åbner ofte døren op til oplevelser, der ellers ville være lukket land for voksne. Og hele familien får gode fællesoplevelser at huske tilbage på, når hverdagen med skolegang, arbejde og fritidsaktiviteter melder sig igen.

Hos Lords Travel ved vi, hvilke rammer der skaber en vellykket familieferie hertil hører bl.a.  at:

 

  • Rejsen skal indeholde aktivitetsmuligheder undervejs, der fænger hos både børn og voksne
  • Hotellernes faciliteter og indkvarteringsforhold skal opfylde børnefamiliens behov
De hoteller, vi anbefaler, har fx specielle store familieværelser, eller også har vi særaftaler om, at familier får tilstødende værelser med døre direkte mellem værelserne.

Husk, at der altid er brug for ekstra overvejelser, når man rejser med børn. Og børn er forskellige. I kender jeres egne børn bedst, så tal med dem om det, spørg dem, vurdér selv, og spørg så os derefter.

I er altid velkomne til at kontakte os på tlf.  33133060 eller via mail og få gode råd og inspiration til familierejsen med børn.