Indonesien

det mægtige ørige

Med over 17.500 øer er Indonesien verdens største ørige og byder på en ligeså stor diversitet af kultur og naturoplevelser. Fra Kalimantan og Sumatras vilde natur med de legesyge orangutanger og trekkingmuligheder, til kaffeplantagerne på Java og det gigantiske tusindårige tempelkompleks Borobodur, bygget af 2 millioner kubikmeter sten med sten-buddha'ere i menneskestørrelse. Til Indonesien hører også Balis betagende landskaber med de sirligt arrangerede risterasser og aktive vulkaner, Lombok og Gili-øernes uspolerede strande, Komodo-øens drage varaner og Sulawesis enestående kulturoplevelser. En rejse til Indonesien byder på en overdådig rigdom af mageløse rejseoplevelser - det er bare at gå i gang, ø for ø.

Hvorfor rejse med Lords Travel til Indonesien?

  • Lords Travel har arrangeret rundrejser med privat guide og chauffør til Indonesien siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter drømmerejsen, I kommer rigere hjem fra.
  • Vi har eksklusive aftaler med en række hoteller og strandresorts i Indonesien, som vi har håndplukkede. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Indonesien er stort og landet mangler hverken rejsemål eller hoteller. Kunsten er at ramme rigtigt. Vi har erfaringen, og vi deler den gerne med jer.
  • En rejse til Indonesien skal ikke udtænkes - den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Ring og fortæl os om jeres feriebehov og forhåbentlig oplever du at en rejse med Lords Travel var bedre end jeres seneste ferie.
Rejser:
Bali Klassikeren

Bali Klassikeren

Oplev gudernes ø på en klassisk rejse til Bali hvor I oplever det bedste øen har at byde på, med ophold på Komaneka Tanggayuda i Ubud, Damai Lovina og The Pavilions i Sanur.

14 dage / Pris pr. person fra kr. 17.995
LÆS MERE
Conrad Bali: Familieferie på Bali

Conrad Bali: Familieferie på Bali

Tag på ferie til et af Balis bedste resorts til familier - det femstjernet Conrad Bali, beliggende direkte på 350 meter af den populære Tanjong Benoa strand.

11 dage / Samlet pris fra kr. 51.995
LÆS MERE
Bali for livsnydere

Bali for livsnydere

En luksusrejse til Bali, pakkede med gourmet middage, spabehandlinger og udflugter. I bor på nogle af Balis mest charmerende villa-resorts.

13 dage / Pris pr. person fra kr. 17.995
LÆS MERE
Samaya: Poolvilla Designerluksus på Bali

Samaya: Poolvilla Designerluksus på Bali

Forkæl jer selv til to ugers luksusrejse til Bali. I opholder jer på to af Balis absolut bedste villa-resorts med privatpool i Ubud og Seminyak.

14 dage / Pris pr. person fra kr. 23.995
LÆS MERE
Balis Magi

Balis Magi

Oplev Balis magi på en overdådig rejse fyldt med luksus. Start ferien på det lækre Belmond Jimbaran Puri Bali efterfulgt af forkælelse på Chedi Tanah Gajah i kunstnerbyen Ubud.

12 dage / Pris pr. person fra kr. 19.995
LÆS MERE
Lad os hjælpe dig med<br>at stykke din drømmerejse sammen

Lad os hjælpe dig med
at stykke din drømmerejse sammen

Lords Travel har arrangeret luksusrejser siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje,
der gør hele forskellen. Med eksklusive aftaler sammensætter vi rejsen, I kommer rigere hjem fra.

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse