Bali for livsnydere | Luksusrejse - Lords Travel

Bali for livsnydere

Bali er en helt unik perle med masser af smukke, uforglemmelige oplevelser for den tilbagelænede livsnyder såvel som den nysgerrige eventyrer. Første stop på rejsen er Lovina, som lokker med vulkanske sandstrande, gourmetmiddage, eksklusive spa-behandlinger, delfinsafari og meget mere. Og herefter går rejsen videre til den forunderlige fiskerlandsby Jimbaran med Balis bedste strand. 

 


 

Hav, gæstfrihed og køkkenkunst

De første fire nætter skal I bo på det danskejede Damai Lovina i en Deluxe Garden Villa, hvor I kan nyde livet og gæstfriheden, slappe af og lade tankerne svæve væk ud over det turkisblå hav eller smage noget af den fremragende køkkenkunst fra det lokale spisested, som er startet op af den kendte danske kok Per Thøstesen. 

Charmerende fiskerlandsby

Fra Damai Lovina går turen videre med en heldags sightseeing transfer via Øst-Bali til Jimbaran. Der vil naturligvis være privat guide og chauffør. Under turen vil I bl.a. opleve synet af Mt. Agung og komme forbi Modertemplet Besakih. Sidst på eftermiddagen vil I ankomme til Jimbaran strands mest charmerende villa-resort, Belmond Jimbaran Puri Bali. I bor direkte på måske Balis bedste strand. Her er stemningen mere landsbyagtig på den charmerende måde, tempoet er stille og roligt, og selv bølgerne er mere beherskede.

Eventyr og forkælelse

Rejsen ud og hjem foregår med Singapore Airlines, som er berømt for sit høje serviceniveau, og ved ankomst i lufthavnen er der private transfer, som bringer jer frem til Lovina, nemt og bekvemt. Fra start til slut er I garanteret et helt særligt eventyr med masser af forkælelse, og hvis I har lyst, kan I endda tilføje nogle ekstra oplevelser og udvide rejsen med et skønt ophold i den balinesiske kulturby Ubud og/eller metropolen Singapore.

Hvorfor vælge denne rejse til Bali?

  • I bor på Balis mest charmerende førsteklasses bungalow-resorts.

  • Privat sightseeing transfers mellem resorts.

  • Eksklusiv luksusrejse kun hos Lords Travel.

  • Ring eller skriv til os om jeres feriebehov, og vi lover at gøre os umage med at finde den optimale Balirejse til jer med mindeværdige oplevelser.

Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse