Bali for livsnydere

Bali er en helt unik perle med masser af smukke, uforglemmelige oplevelser for den tilbagelænede livsnyder såvel som den nysgerrige eventyrer. Første stop på rejsen er Lovina, som lokker med vulkanske sandstrande, gourmetmiddage, eksklusive spa-behandlinger, delfinsafari og meget mere. Og herefter går rejsen videre til den forunderlige fiskerlandsby Jimbaran med Balis bedste strand. 

 


 

Hav, gæstfrihed og køkkenkunst

De første fire nætter skal I bo på det danskejede Damai Lovina i en Deluxe Garden Villa, hvor I kan nyde livet og gæstfriheden, slappe af og lade tankerne svæve væk ud over det turkisblå hav eller smage noget af den fremragende køkkenkunst fra det lokale spisested, som er startet op af den kendte danske kok Per Thøstesen. 

Charmerende fiskerlandsby

Fra Damai Lovina går turen videre - via Mt. Batur og Kintamani - til Jimbaran strands mest charmerende villa-resort, Belmond Jimbaran Puri Bali. I bor direkte på måske Balis bedste strand. Her er stemningen mere landsbyagtig på den charmerende måde, tempoet er stille og roligt, og selv bølgerne er mere beherskede.

Eventyr og forkælelse

Rejsen ud og hjem foregår med Qatar Airways, som er berømt for sit høje serviceniveau, og ved ankomst i lufthavnen er der private transfer, som bringer jer frem til Lovina, nemt og bekvemt. Fra start til slut er I garanteret et helt særligt eventyr med masser af forkælelse, og hvis I har lyst, kan I endda tilføje nogle ekstra oplevelser og udvide rejsen med et skønt ophold i den balinesiske kulturby Ubud. 

Hvorfor vælge denne rejse?

  • I bor på Balis mest charmerende førsteklasses villa-resorts

  • Privat sightseeing transfers mellem resorts

  • Eksklusiv luksusrejse kun hos Lords Travel

Lad os hjælpe dig med<br>at stykke din drømmerejse sammen

Lad os hjælpe dig med
at stykke din drømmerejse sammen

Lords Travel har arrangeret luksusrejser siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje,
der gør hele forskellen. Med eksklusive aftaler sammensætter vi rejsen, I kommer rigere hjem fra.

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse