Familieferie på Bali | Conrad Bali - Lords Travel

Conrad: Familieferie på Bali

Bali er et fantastisk rejsedestination til familier. Her han man mulighed for at slappe af på et femstjernet resort ved stranden, men med mulighed for de største kultur og naturoplevelser indenfor et par timers kørsel. Conrad Bali er blandt Balis allerbedste resorts til familier. Dette femstjernet hotel ligger direkte på 350 meter af den populære Tanjong Benoa stranden på syd Bali. Med denne ideel placering ift. udflugtsmuligheder m.m. byder resortet på en masse faciliteter i international klasse og et stort udvalg af kvalitetsrestauranter. Hvis I ikke vil nøjes med dagsudflugter, er der mulighed for at forlænge denne familieferie evt. med et ophold i Ubud - Balis kulturcentrum. Ring idag og høre nærmere om de mange muligheder. En Bali rejse til kvalitetsbevidste familier. 

Gode Grunde til at vælge denne familieferie til Bali

  • Ønsker I primært en afslappende badeferie på et familievenligt resort med mange faciliteter, men vil samtidig gerne sikre kulturelle og naturoplevelser som dagsudflugt, så er denne familieferie til Bali oplagt til jer. 
  • Det er muligt at forkorte og forlænge denne rejse ift. jeres ønsker og behov. Evt. med et stopover i fx Singapore. To familier er aldrig ens. Kontakt os idag. Vi giver altid en ærlig og oprigtig mening om hvad der vil passe jer bedst.
  • Ring eller skriv til os om jeres feriebehov, og vi lover at gøre os umage med at finde den optimale Bali rejse til jer med mindeværdige oplevelser.

 

Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse