Thailand luksushotel | Thailand Phuket Rejser - Lords Travel

Intercontinental: Storby og Strandferie

Strandresorts kan ikke siges, at være en mangelvare i Thailand. Men gennemført luksushoteller, dem er der faktisk ikke så mange af. Og søger du en ferie hvor du kan kombinere et par dages storby ophold i Singapore med ø ferie i Thailand, og vil samtidig bo på verdensberømte luksushoteller, så er denne rejse en overvejelse værd.

Den internationale luksuskæde Intercontinental, som er kendt for nogle af de bedste hoteloplevelser verden over, er nu klar til at byde gæster velkommen på deres nyeste strand resort på Phuket. Resortet ligger i fredelige omgivelser, i den "rigtige" ende af Kamala Beach. Her er der ikke så meget lokalliv, men man skal heller ikke langt for at finde den. Noget som vi altid synes er vigtigt når vi udvælger resorts. Dette mellemstort resort med i alt 221 værelser er oplagt for dem, som sætter pris på kvalitet og faciliteter i international klasse.

Rejsen ud og hjem foregår med Singapore Airlines, som er berømt for sit høje serviceniveau, med den nyeste flytype Airbus 350 på København - Singapore strækningen. Fra start til slut er I garanteret et helt særligt eventyr med masser af forkælelse, og hvis I har lyst, kan I endda tilføje nogle ekstra oplevelser og udvide rejsen med et skønt ophold på trope-øen Koh Yao.

Hvorfor skal du vælge denne rejse til Thailand?

  • Pakkerejse hvor man kombinere to af Østens mest fascinerende destinationer: storby ophold i den pulserende metropol Singapore og Thailand ø ferie på Phuket.
  • Du bor på det verdensberømte stjernehotel Intercontinental. Både i Singapore og på Phuket.
  • Intercontinental er Thailands nyeste luksushotel.
  • Du flyver med det prisbelønnede Singapore Airlines i den splinternye Airbus 350, med bedre benplads of indeklima.
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse