Strande og Jungle i Sydthailand | Pakkerejse - Lords Travel

Strande og Jungle i Sydthailand

Klassisk badeferie kombineret med naturoplevelser i Khao Sok Nationalpark

Tag på en klassisk strandferie i Sydthailand og kombiner det med et ophold i Khao Sok Nationalpark. I et bjergrigt område lidt nord for Phuket og i nærheden af Khao Lak ligger den skønne Khao Sok Nationalpark. Parken er måske det bedste sted i Sydthailand, hvis man vil se vilde dyr og opleve junglens enestående stemning. Lige så romantisk det kan være at falde i søvn til bølgernes brusen ja ligeså eventyrligt kan det være at lukke øjnene til jungleinsekternes nattesang. Den smukke Cheow Larn sø i nationalparken er omgivet af bjerge og frodige regnskov, og bliver sammenlignet af mange med de spektakulære naturscenarier i Halong Bay, i Vietnam. Det kan næsten ikke beskrives, det skal opleves.

Jeres rejse starter netop med afslapning i Krabi, som er kendt for sine enestående kalkstensformationer, flotte koraller og ubeskriveligt smukke strande. Området bliver anset for at være et af de mest naturskønne i hele Thailand og bærer navnet ”Smaragden i Andamanhavet”. Det er også her man finder den skønne kridhvide Railay Beach og de omkringliggende kalkstensklipper, ideelt til snorkling, kajakture og afslapning. Herefter skal I køre op til 2 nætters eventyrlige ophold på Elephant Hills luksustelte i Khao Sok Nationalpark. Tilsidst, slutter ferien af ved Khao Laks skønne strande på det nyrenoveret førsteklasseshotel, La Flora Khao Lak.

Gode grunde til at vælge denne Thailands rejse

  • Ønsker du primært en afslappende badeferie, men vil samtidig gerne have en storslået naturoplevelse, så er denne rejse oplagt til jer. 
  • Denne Thailand rejse kan sammensættes med flere kombinationsmuligheder. Vi har nøje udvalgt hotellerne til denne pakkerejse, men kan udskiftes med andre, hvis I har udset noget specifikt. Det er ligeledes muligt at forkorte og forlænge rejsen ift. jeres ønsker og behov. Vi giver altid en ærlig og oprigtig mening om hvad der vil passe jer bedst.
  • Ring eller skriv til os om jeres feriebehov, og vi lover at gøre os umage med at finde den optimale Thailandsrejse til jer med mindeværdige oplevelser.
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse