Book et møde - Få hjælp fra Lords Travel rejsebureau - Lords Travel

BOOK ET MØDE HOS LORDS TRAVEL

Lords Travel har siden 1986 arrangeret luksusrejser, der er til at betale. Vi har verdens smukkeste destinationer på programmet, og vi leder altid efter nye. Men destinationer er kun til låns. Det er følelser, øjeblikke og tid med de mennesker, du holder af til gengæld ikke. Det er de øjeblikke, vi formidler.

 

Kom rigere hjem

Hos Lords Travel mener vi at rejser skal ikke handle om at nå så meget som muligt, men om at bruge tiden bedst muligt. På oplevelser, indtryk, sansninger og synsninger i det rette tempo. På at nyde tiden med dem, du holder af. På at nyde den bedste udgave af sig selv. På de øjeblikke, der gør en rejse længere end de dage, den varer.


Vi kan noget, internettet ikke kan

Internettet har påvirket rejsemarkedet massivt. Og vi hylder hvert eneste digitale fremskridt, der gennem de sidste år har bragt verden endnu tættere på sine brugere. Men der er også noget, nettet ikke kan.

Nettet lytter ikke til de signaler og ønsker, som ofte bliver til den skræddersyede og perfekte rejse. Det er i al beskedenhed netop her, hvor vi som personlige rejserådgivere træder ind i rejsebilledet.

Hos Lords Travel gør vi os umage med at lytte til alle jeres ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne.

Der mangler jo hverken destinationer eller hoteller her i verden. Kunsten er at ramme rigtigt. Især når det gælder drømmerejsen. Vi har erfaringen, og vi deler den gerne med jer.

For vores endelige mål er det løfte, som står skrevet under vores navn - at I skal komme rigere hjem, end I rejste ud.


Send os en mail eller kontakt os på 33 13 30 60 og lad os booke et møde hvor vi snakker om jeres drømmerejse.