Luksus rundrejser og oplevelsesrejser som du har råd til - Lords Travel

Rundrejser

Rundrejser handler først og fremmest om mindeværdige oplevelser og en blivende fascination af en verden, der igen og igen viser nye sider af sig selv. Men den handler også om tid og samvær - og om at nyde de øjeblikke, der gør rejsen længere end de dage, den varer.

Der findes rundrejser, der efterlader sine gæster forpustede og udmattede efter en uges strabadserende rejse med tidlige morgenvækninger, lange busture og tjek-in på nye hoteller hver aften. Disse rejser finder man ikke hos Lords Travel. 

For med mere end 30 års erfaring i rejsebranchen ved vi, at rundrejser skal ikke handle om at nå så meget som muligt, men om at bruge tiden bedst muligt. På oplevelser, indtryk, sansninger og synsninger i det rette tempo. På at nyde tiden og den bedste udgave af sig selv.

Efter vores mening bør der være tid til at fordøje de store oplevelser på en rundrejse til alverdens underværker. Derfor bor I som regel 2 nætter på de inkluderede hoteller. Det giver jer en god mulighed for at få pakket ud, hængt tøjet på bøjler og fordøje oplevelserne, inden rejsen går videre.

Vores rundrejser er individuelle rundrejser skabt til individualister, så nogle vil helt sikkert inspirere jer mere end andre - men vi kan allerede afsløre, at søger du masseturisme, vil du nok lede forgæves. Vi mener, de bedste rundrejser er dem, hvor du følger dine sanser, snarere end at følge strømmen.

Vi benytter os af de mest velrenommerede flyselskaber, indlogere jer på de bedste hoteller og resorts, udvælger de mest kompetente privat engelsktalende guides og bruger kun de mest pålidelig køretøjer til at transportere jer rundt i, for at sikre jer den fuldendte rejseoplevelse.

GODE GRUNDE TIL AT BESTILLE JERES RUNDREJSE HOS LORDS TRAVEL

  • Hos Lords Travel kører I ikke rundt i overfyldte busser. Vores rundrejser er individuelle rundrejser, der næsten altid tager udgangspunkt i privat engelsktalende guide og chauffør. Det er nogle gange lidt dyrere, men sikre at rejsen foregår på jeres præmisser. Vi kalder det Affordable Luxury.

  • Selvom vi gør os umage med at tilrettelægge den optimale rundrejse, så skal rundrejserne på vores hjemmeside kun betragtes som forslag. Vi tager altid udgangspunkt i jeres individuelle behov og ønsker. Så der er altid plads til en god snak om små og større afvigelser, hvis I har særlige ønsker. 

  • En rundrejse skal ikke udtænkes - den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig, at kunne noget, som internettet ikke kan. Forskellen mellem den gode og mindre gode rundrejse ligger nemlig i detaljen. Og det er i al beskedenhed netop her, vi som personlige rejserådgivere kan gøre en forskel.

  • Vælg destination
  • Sorter efter pris
    •  
    •  
Rejser:
Paradis på Borneo Borneo

Paradis på Borneo

Oplev Borneos fantastiske naturrigdom. Tag på en 2 ugers eventyrlig luksusrejse, der bringer jer gennem frodig regnskov frem til fristende kridhvide strande.

LÆS MERE
Klassisk Malaysia Rundrejse Malaysia

Klassisk Malaysia Rundrejse

Populær og alsidig Malaysia rundrejse dybt ind i landets historie med ophold på kulturøen Penang, strandferie på tropiske Langkawi og afrundning med Kuala Lumpurs grønne storbypuls.

LÆS MERE
Syd- og Centralvietnam Rundrejse Vietnam

Syd- og Centralvietnam Rundrejse

Spændende Vietnam rundrejse fra Sydvietnams metropoliske storby Saigon, gennem Mekongdeltatet og til strandene i fortryllende Hoi An.

LÆS MERE
Nord- og Centralvietnam Rundrejse Vietnam

Nord- og Centralvietnam Rundrejse

En unik Vietnam rundrejse. Fra Hanoi og Halongbugtens smukke skærgårdshav, til historiske Hué og strandophold i Hoi An. Kan anbefales både til førstegangsrejsende.

14 dage / Pris pr. person fra kr. 26.995
LÆS MERE
Gudernes-ø og Jomfruelige Sumba Bali

Gudernes-ø og Jomfruelige Sumba

Tag på drømmeferie til Bali og den uberørte ø, Sumba. En enestående kombinationsrejse, der skaber minder for livet og åbner døren til uforglemmelige oplevelser.

14 dage / Pris pr. person fra kr. 28.995
LÆS MERE
Relateret rejseinspiration:
01. oktober 2019 | Thailand | Rundrejser
Inspiration til rundrejsen: Thailand er meget mere end badeferie

Inspiration til rundrejsen: Thailand er meget mere end badeferie

De fleste kender Thailand som et badeferie-paradis. Men landet er også den perfekte ramme for en rundrejse, der sætter oplevelser direkte ind på mindekontoen.

LÆS MERE
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse