Find din rejse med Lords Travel - Lords Travel

FIND DIN REJSE

Her kan du gennemsøge rejserne på vores hjemmeside og få hurtig overblik

Kontakt os i tilfælde af, at du ikke finder det du søger. Vi sidder klar til at hjælpe. 

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

  • Kontakt os i tilfælde af, at du ikke finder, det du søger. Vi har erfaringen og ekspertisen, som ikke findes på nettet, og vi deler den gerne med jer.
Rejser:
Anantara Dhigu: 5* Familieferie Familierejser / Maldiverne

Anantara Dhigu: 5* Familieferie

Anantara Dhigu er et underspillet luksusresort til børnefamilien med drømmen om en klassisk bungalowferie til Maldiverne. Inkl. halvpension og gratis frokost til børn.

LÆS MERE
Bali for livsnydere Strandferier / Bali

Bali for livsnydere

En luksusrejse til Bali, pakkede med gourmet middage, spabehandlinger og udflugter. I bor på nogle af Balis mest charmerende villa-resorts.

LÆS MERE
Bali Klassikeren Strandferier / Bali

Bali Klassikeren

Oplev gudernes ø på en klassisk rejse til Bali hvor I oplever det bedste øen har at byde på, med ophold på Wapa di Ume i Ubud, Damai Lovina og The Pavilions i Sanur.

LÆS MERE
Balis Magi Strandferier / Bali

Balis Magi

Oplev Balis magi på en overdådig rejse fyldt med luksus. Start ferien på det lækre Belmond Jimbaran Puri Bali efterfulgt af forkælelse på Chedi Tanah Gajah i kunstnerbyen Ubud.

LÆS MERE
Conrad: Familieferie på Bali Familierejser / Bali

Conrad: Familieferie på Bali

Tag på ferie til et af Balis bedste resorts til familier - det femstjernet Conrad Bali, beliggende direkte på 350 meter af den populære Tanjong Benoa strand.

LÆS MERE
Dhigali: Stil og Snorkling Strandferier / Maldiverne

Dhigali: Stil og Snorkling

Det sidste nye skud på stammen af luksus resorts på Maldiverne. Dhigali ligger i Raa-atollen og byder på snorkling og afslapning i stil.

9 dage / Pris pr. person fra kr. 28.995
LÆS MERE
Dinarobin: Mageløse Mauritius Strandferier / Mauritius

Dinarobin: Mageløse Mauritius

Mageløse rejse til Mauritius. Oplev det lækre Dinarobin resort med en af øens bedste strande ved Le Morne. Luksusrejse til Mauritius for den kvalitetsbevidste livsnydere.

LÆS MERE
Familie Badeferie i Thailand Familierejser / Thailand

Familie Badeferie i Thailand

Kombiner to af Thailands bedste ferieøer på familievenlige strandresorts. Oplev det uspoleret Koh Yao Noi og mulighedernes ø, Phuket. Den ideelle strandferie med familien til Thailand.

LÆS MERE
Førsteklasses Familieferie i Khao Lak Familierejser / Thailand

Førsteklasses Familieferie i Khao Lak

Tag på en luksus familieferie til Thailand og bo på det nyrenoveret JW Marriott Resort i Khao Lak. Et fantastisk strandresort væk fra masseturismen og med et væld af aktiviteter for hele familien.

LÆS MERE
Intercontinental: Storby og Strandferie Strandferier / Thailand

Intercontinental: Storby og Strandferie

Luksusrejse hvor I kombiner strandferien i Thailand på det nyeste luksushotel i fredelige omgivelser, med storbyophold på Intercontinental i Singapore.

LÆS MERE
Klassisk Malaysia Rundrejse Rundrejser / Malaysia

Klassisk Malaysia Rundrejse

Populær og alsidig Malaysia rundrejse dybt ind i landets historie med ophold på kulturøen Penang, strandferie på tropiske Langkawi og afrundning med Kuala Lumpurs grønne storbypuls.

LÆS MERE
Koh Yao og Khao Lak Strandferie Strandferier / Thailand

Koh Yao og Khao Lak Strandferie

Oplev det bedste fra Sydthailand i en kombinationsrejse med en uges badeferie på den fredfyldte trope-ø Koh Yao Noi, efterfulgt af strandferie i Khao Lak.

LÆS MERE
Mauritius: Familieferie for Livsnydere Familierejser / Mauritius

Mauritius: Familieferie for Livsnydere

Constance Belle Mare Plage er et super-charmerende førsteklasses resort, beliggende direkte ud til en af Mauritius mest billedskønne strande. Mulighed for opgradering til all-inclusive i gourmet klassen.

LÆS MERE
Nord- og Centralvietnam Rundrejse Rundrejser / Vietnam

Nord- og Centralvietnam Rundrejse

En unik Vietnam rundrejse. Fra Hanoi og Halongbugtens smukke skærgårdshav, til historiske Hué og strandophold i Hoi An. Kan anbefales både til førstegangsrejsende.

LÆS MERE
Paradis på Borneo Rundrejser / Borneo

Paradis på Borneo

Oplev Borneos fantastiske naturrigdom. Tag på en 2 ugers eventyrlig luksusrejse, der bringer jer gennem frodig regnskov frem til fristende kridhvide strande.

LÆS MERE
Ro og romantik: Hånd i hånd på luksushotel på Maldiverne Strandferier

Ro og romantik: Hånd i hånd på luksushotel på Maldiverne

JA Manafaru Resort – Luksushotel i Maldiverne. Oplev det turkisblå ocean, hvor god kemi og gryende kærlighed færdes frit. Det fineste sted at fejre forelskelser og frierier eller til bryllupsrejse.

LÆS MERE
Samaya: Poolvilla Designerluksus på Bali Strandferier / Bali

Samaya: Poolvilla Designerluksus på Bali

Forkæl jer selv til to ugers luksusrejse til Bali. I opholder jer på to af Balis absolut bedste villa-resorts med privatpool i Ubud og Seminyak.

LÆS MERE
Sarojin: Mageløse Strandluksus Strandferier / Thailand

Sarojin: Mageløse Strandluksus

The Sarojin i Khao Lak er en klasse for sig. Oplev den udsøgte stil og service på dette verdenskendte luksus boutique-resort. Bestil jeres livs forkælelsesferie idag.

LÆS MERE
Strande og Jungle i Sydthailand Strandferier / Thailand

Strande og Jungle i Sydthailand

Oplev Thailands bedste strande med junglestemning i Khao Sok Nationalpark med ophold på Elephant Hills. Her kombiner I den klassiske badeferie i Thailand med storslåede naturoplevelser.

LÆS MERE
Syd- og Centralvietnam Rundrejse Rundrejser / Vietnam

Syd- og Centralvietnam Rundrejse

Spændende Vietnam rundrejse fra Sydvietnams metropoliske storby Saigon, gennem Mekongdeltatet og til strandene i fortryllende Hoi An.

LÆS MERE
The Surin: Bungalowferie med Stil Strandferier / Thailand

The Surin: Bungalowferie med Stil

Gemt i en privat bugt, væk fra masseturismen, er The Surin et af Thailands mest charmerende femstjernet bungalow resorts. Et frodigt åndehul fra den travle hverdag.

LÆS MERE
Tongsai Bay: Koh Samui for Livsnydere Strandferier / Thailand

Tongsai Bay: Koh Samui for Livsnydere

En oase af klassisk luksus. Oplev Koh Samuis mest fredfyldte 5-stjernede øko-venlige resort. Det luksuriøse og intime Tongsai Bay, lige nord for den pulserende Chaweng.

LÆS MERE
Trou aux Biches: 5* Familieluksus Familierejser / Mauritius

Trou aux Biches: 5* Familieluksus

Femstjernet Trou aux Biches er omgivet af billedskønne sandstrande, hvor palmerne svajer og det turkise hav glimtrer. En familierejse til Mauritius, hvor drømme leves ud og uforglemmelige familieminder skabes.

LÆS MERE
Velassaru: Bungalowferie med Stil Strandferier / Maldiverne

Velassaru: Bungalowferie med Stil

Blændende kridhvide sandstrande og svæjende palmer kendetegner Small Luxury hotellet Velassaru. Blot en halv times sejltur fra Male. Ideelt til afslapning og forkælelse.

LÆS MERE
Ø-hop: Paradisøer i Sydthailand Strandferier / Thailand

Ø-hop: Paradisøer i Sydthailand

Eksotisk ferie med ø-hop i Thailand. Du oplever det uspoleret Koh Jum, luksusresortet Pimalai på Koh Lanta og tilsidst ophold på The Tubkaak Krabi med fantastisk udsigt til Phang Nga bugten.

LÆS MERE
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse