Rejser til Sri Lanka - Lords Travel

Sri Lanka

En rejse til Sri Lanka er en potpourri af oplevelser...

En rundrejse til Sri Lanka er en rejse, der sætter oplevelser direkte ind på mindekontoen. De store natur- og kulturplevelser står nærmest i kø på Sri Lanka. Smukke dale, bjerge og frodige landskaber. Te-plantager, krydderi-plantager, historiske templer og fantastiske nationalparker med vilde dyr. Det er få steder i verden man kan opleve så meget. En rundrejse med masser af kultur krydret med kulinariske madoplevelser!

Hvorfor rejse til Sri Lanka med Lords Travel?

  • Lords Travel har arrangeret luksus rejser til Sri Lanka siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter rundrejsen til Sri Lanka I kommer rigere hjem fra.
  • Vi har eksklusive aftaler med en række håndplukket  boutique resorts på Sri Lanka. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Man kan rejse til Sri Lanka i et helt år uden at nå det hele. Kunsten er at ramme rigtigt med den korte rejsetid man som regel har. Vi har erfaringen, som vi deler gerne med jer og lover at sammensætte en personlig anlagt ferie med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.
  • En rejse til Sri Lanka skal ikke udtænkes - den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Ring og fortæl os om jeres feriebehov og forhåbentlig oplever du at en rejse med Lords Travel var bedre end jeres seneste ferie.
Rejser:
Relateret rejseinspiration:
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse