Rejser til Sri Lanka - Lords Travel

Sri Lanka

Rejser til øen, der har det hele...

Sri Lanka – lille, men fuld af eventyr.

Måske begynder du dagen med langsomt at synke ned i det lune vand. Bølgerne slår dovent ind på den gyldne strand, mens din krop vågner. Du lader dit blik hvile på palmerne og de bløde bakker bagved. Du glæder dig. Endnu en spændende dag venter på din rejse til Sri Lanka. 

Øen i det Indiske Ocean har en helt speciel plads i vores rejsehjerte, for her er så meget mere end paradisiske strande, og som Lords Travel vil elske at vise frem.  

Historiske byer med snævre gader og markedspladser. Hedengangne slotte efter forlængst glemte kongedømmer. Templer så unikke, at de er verdensarv, og et dyreliv, som er vanskeligt at matche: Leoparder, blåhvaler og elefanter. For blot at nævne nogle. En rundrejse til Sri Lanka vil kunne byde ind med det hele.  

Tilsæt så duften af eksotiske krydderier i et skønt køkken med et livligt udvalg af overraskende smagskombinationer. Hvad med at prøve søde karamelliserede løg, bitter melon, krydret kokosnød og stærk, gul karry tæmmet af milde ris? Naturligvis med en kop te til sidst.

Mulighederne er uendelige på øen, hvor befolkningen inviterer ind med et smil. Altid.

‘The pearl of the Indian Ocean’, lyder Sri Lankas kælenavn. Det skønne, grønne paradis sydøst for Indien bærer det med stolthed. Sri Lanka er en perle. 

Find den sammen med os – og få rammen om den perfekte ferie med øjeblikke, der gør rejsen længere end de dage, den varer.

Hvorfor rejse til Sri Lanka med Lords Travel?

  • Lords Travel har arrangeret luksus rejser til Sri Lanka siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter rundrejsen til Sri Lanka I kommer rigere hjem fra.
  • Vi har eksklusive aftaler med en række håndplukket  boutique resorts på Sri Lanka. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Man kan rejse til Sri Lanka i et helt år uden at nå det hele. Kunsten er at ramme rigtigt med den korte rejsetid man som regel har. Vi har erfaringen, som vi deler gerne med jer og lover at sammensætte en personlig anlagt ferie med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.
  • En rejse til Sri Lanka skal ikke udtænkes - den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Ring og fortæl os om jeres feriebehov og forhåbentlig oplever du at en rejse med Lords Travel var bedre end jeres seneste ferie.
Rejser:
Relateret rejseinspiration:
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse