Luksus familieferier og familierejser som du har råd til - Lords Travel

Familierejser

Familieferie handler først og fremmest om samvær og nærvær. Og om at få sammensat den ferie, der giver jer de bedste muligheder for at nyde de øjeblikke, som gør jeres rejse længere end de dage, den varer.

Med 365 fortravlede dage om året er der ikke noget at sige til, at den sparsomme ferietid vi har til rådighed med familien, både skal prioriteres og planlægges ordentligt.

Over 30 års erfaring og ikke mindst aktiv lytning til vores gæster, har lært os et par vigtige lektier, når det kommer til disciplinen familieferie - og vi har efterhånden udviklet en bæredygtig formel, som vi gerne deler med Jer:

Hvis børnene er glade, så er forældrene det også.

Med andre ord: hvis børnenes behov for leg, adspredelse og aktiviteter bliver opfyldt, får forældrene automatisk frigivet både overskud og tid. Tid som kan bruges på hinanden – og på at konvertere glæden til regulær lykke.

Lords Travel har arrangeret luksus familierejser siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi gør os umage med at tage alle familiemedlemmerne med i overvejelserne, når vi giver forslag til den ferie, der af samme grund skal og bør handle om meget mere end størrelsen af familieværelset og dybden i hotellets swimmingpools. Den bedste familieferie er en, hvor rejsemål og resort favner hele familiens behov med glade stunder og magiske øjeblikke. 

Med eksklusive aftaler sammensætter vi familieferien fyldt med unikke oplevelser, I kommer rigere hjem fra.

Gode grunde til at lade Lords Travel arrangere jeres familieferie

  • Lords Travel har arrangeret luksus familierejser siden 1986. Vi har eksklusive aftaler med en række familievenlige hoteller og strandresorts – vel at mærke til konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.

  • Vi gør os umage med at tage alle familiemedlemmerne med i overvejelserne, når vi giver forslag til den ferie og oplevelser, der skal handle om andet og mere end størrelsen af familieværelset og dybden i hotellets swimmingpools. 

  • Jo - det er faktisk muligt at finde højt klassificerede ferieresorts, som både børn og voksne elsker lige højt. Hos Lords Travel betyder børnevenlige strandresorts ikke nødvendigvis, at pool området er omdannet til et hurlumhej-land af larmende højtalere og farverige og forfløjne badedyr. 

  • En familieferie skal ikke udtænkes – den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Ring og fortæl os om Jeres feriebehov –  uanset om det gælder den lille eller store familierejse.

  • Vælg destination
  • Sorter efter pris
    •  
    •  
Rejser:
Familie Badeferie i Thailand Thailand

Familie Badeferie i Thailand

Kombiner to af Thailands bedste ferieøer på familievenlige strandresorts. Oplev det uspoleret Koh Yao Noi og mulighedernes ø, Phuket. Den ideelle strandferie med familien til Thailand.

11 dage / Samlet pris fra kr. 53.995
LÆS MERE
Intercontinental: Familieferie på Bali Bali

Intercontinental: Familieferie på Bali

Indfri drømmen om uforglemmelige øjeblikke på en luksusferie med din elskede familie på Intercontinental Bali ved den betagende Jimbaran-strand.

12 dage / Samlet pris fra kr. 77.995
LÆS MERE
Emerald: Familieferie for Livsnydere Maldiverne

Emerald: Familieferie for Livsnydere

Nyd en eksklusiv all-inclusive familieferie på Emerald Maldives med luksuriøse oplevelser, fordybelse og minder for livet.

9 dage / Samlet pris fra kr. 86.995
LÆS MERE
Constance: Familieferie på Seychellerne Seychellerne

Constance: Familieferie på Seychellerne

Oplev en uforglemmelig familierejse til Seychellerne med ophold på Constance Ephelia, et 4+-stjernet luksusresort omgivet af naturskønhed.

11 dage / Samlet pris fra kr. 123.995
LÆS MERE
Anantara Dhigu: 5* Familieferie Maldiverne

Anantara Dhigu: 5* Familieferie

Anantara Dhigu tilbyder underspillet luksus til børnefamilier med drømmen om en klassisk bungalowferie på Maldiverne. Inkl. gratis aftensmad.

11 dage / Samlet pris fra kr. 69.995
LÆS MERE
Pimalai: Familierejse til Paradis Thailand

Pimalai: Familierejse til Paradis

Træd ind i paradiset med en familierejse til Pimalai Resort på Koh Lanta. Oplev eksklusivitet, luksus og eventyr på denne tropiske tilbagetrækning.

11 dage / Samlet pris fra kr. 62.995
LÆS MERE
Mauritius: Familieferie for Livsnydere Mauritius

Mauritius: Familieferie for Livsnydere

Constance Belle Mare Plage er et super-charmerende førsteklasses resort, beliggende direkte ud til en af Mauritius mest billedskønne strande. Mulighed for opgradering til all-inclusive i gourmet klassen.

10 dage / Samlet pris fra kr. 65.995
LÆS MERE
Førsteklasses Familieferie i Khao Lak Thailand

Førsteklasses Familieferie i Khao Lak

Tag på en luksus familieferie til Thailand og bo på det nyrenoveret JW Marriott Resort i Khao Lak. Et fantastisk strandresort væk fra masseturismen og med et væld af aktiviteter for hele familien.

11 dage / Samlet pris fra kr. 61.995
LÆS MERE
Trou aux Biches: 5* Familieluksus Mauritius

Trou aux Biches: 5* Familieluksus

Femstjernet Trou aux Biches er omgivet af billedskønne sandstrande, hvor palmerne svajer og det turkise hav glimtrer. En familierejse til Mauritius, hvor drømme leves ud og uforglemmelige familieminder skabes.

11 dage / Samlet pris fra kr. 69.995
LÆS MERE
Relateret rejseinspiration:
17. september 2019 | Familierejser | Strandferier | Thailand
Phukets genfødsel: Party-ø til afslappet luksusdestination

Phukets genfødsel: Party-ø til afslappet luksusdestination

Skal man kun rejse ét sted hen i Thailand, bør Phuket være højt på listen. Tropeøen er i dag en af Asiens førende luksusdestinationer og har som få andre formået at redefinere sig selv.

LÆS MERE
30. august 2019 | Familierejser | Thailand
Hvorfor er en familieferie til Thailand noget helt særligt?

Hvorfor er en familieferie til Thailand noget helt særligt?

Familiemønstrene har ændret sig, og både forældre og børn bruger mere og mere tid på egne interesser. Familieferien er derfor vigtigere end nogensinde, fordi den samler os om det, der betyder noget.

LÆS MERE
26. august 2019 | Familierejser | Strandferier | Thailand
Familierejsen til Thailand var

Familierejsen til Thailand var "Verdens bedste tur"

Nogle gange skal man rejse langt væk for at komme tæt på det, som er vigtigt. Det oplevede Trine Staberg Petersen, da hun tog på familieferie til Thailand og fandt ind til det, ferie handler om.

LÆS MERE
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse