Luksusrejser til Mauritius | Luksusferie du har råd til - Lords Travel

Mauritius

Rejser til Mauritius for livsnydere...

Turkisblå skvulp, solens varmende stråler. Naturskønne omgivelser. En liggestol, et håndklæde. Men hvor – ved poolkanten, hvor børnene pjasker og griner i nærheden? Eller på stranden, hvor bølgers brusen og din kærestes åndedrag er det eneste, der bryder stilheden?  

Der er mange måder at nyde livet på, og Mauritius er Det Indiske Oceans grøn-blå-hvide ø, hvor livsnydere oplader livsbatterierne.  

Rejser til Mauritius er perfekt til luksusferie. Sandstrande ved laguner, omkranset af verdens tredjestørste koralrev, luksushoteller og flerfarvet dramatisk natur, gør Mauritius mageløs. Und dig selv og dine kære at opleve øen og brug den kostbare ferietid til at skabe fælles minder og gode stunder ved stranden. Snorkling på Mauritius’ koralrev, ture til kratersøer eller brusende vandfald i tropisk skov og golf med udsigt over det glitrende ocean, gør det let for enhver at nyde vejret på Mauritius.

Skræddersyet Luksusferie på øen med gudesmuk natur

Lad skuldrene falde, grav tæerne dybt ned i det kridhvide sand og nyd den beroligende lyd af havet langs de bedste strande, mens solen over Mauritius’ kysser din hud.  

Find badetøjet frem og tag med på en uforglemmelig svømme- og snorkling tur ved koralrev, hvor delfiner følger dig og kaskelot- og pukkelhvaler titter frem i vandoverfladen i horisonten. Skab minder for dig og dine kære, som I altid bærer med jer. 

Hop i vandreskoene og nyd følelsen af frihed på opdagelsestur i nationalparken Black River Gorges, eller mærk suset på bjergtoppen af Mauritius’ ikoniske bjerg Le Morne Brabant og nyd udsynet over Mauritius snorkling-paradis.  

Grib golfkøllen, tag sigte, sving – og se forventningsfuldt til mens bolden suser gennem luften, udover greenen på nogle af verdens bedste golfbaner. Mauritius golf er i særklasse.

Rejser til Mauritius er mageløse og Lords Travel hjælper dig og dine kære med at finde frem til den rejse, der opfylder netop jeres definition af ægte livsnyderi og luksus. Vi synes, øen er helt perfekt til rejser af 7-9 dages varighed og vi anbefaler særligt øen til jer, der vil slappe af, have god tid og nyde Mauritius snorkling og hinandens nærvær ved de bedste strande og koralrev. Dog vil vi fremhæve, at Mauritius golf byder dig på 8 grønne oplevelser. Vejret på Mauritius er bedst fra april-juni og i hele perioden fra september-december.

Vi har skræddersyet rejser til Mauritius siden 1986, og vi er klar til at gøre jeres drømme til en rejse, I kommer rigere hjem fra.

 

Hvorfor rejse til Mauritius med Lords Travel?

  • Hvis du er typen der vil have det hele – guddommelig natur, gastronomi og glædes over strand – så er Mauritius det rette valg.
  • Vi har eksklusive aftaler med en række håndplukket strand- og villaresorts på Mauritius. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Øen er omkranset af verdens tredjestørste koralrev og du som snorkler, dykker eller sejler vil nyde hvert øjeblik.
  • Mauritius mangler ikke luksushoteller. Her er hoteller til par, familier, golfelskere og vandhunde. Kunsten er at vælge det rigtige. Vi har erfaringen, og vi deler den gerne. 
  • Rejser til Mauritius skal ikke udtænkes - de skal gennemtænkes. Derfor kan vi noget, som internettet ikke kan. Vi sikrer vi jer en uforglemmelig ferieoplevelse i mageløse Mauritius.
Rejser:
Dinarobin: Mageløse Mauritius

Dinarobin: Mageløse Mauritius

Mageløse rejse til Mauritius. Oplev det lækre Dinarobin resort med en af øens bedste strande ved Le Morne. Luksusrejse til Mauritius for den kvalitetsbevidste livsnydere.

dage / Pris pr. person fra kr. 0
LÆS MERE
Mauritius: Familieferie for Livsnydere

Mauritius: Familieferie for Livsnydere

Constance Belle Mare Plage er et super-charmerende førsteklasses resort, beliggende direkte ud til en af Mauritius mest billedskønne strande. Mulighed for opgradering til all-inclusive i gourmet klassen.

dage / Samlet pris fra kr. 0
LÆS MERE
Trou aux Biches: 5* Familieluksus

Trou aux Biches: 5* Familieluksus

Femstjernet Trou aux Biches er omgivet af billedskønne sandstrande, hvor palmerne svajer og det turkise hav glimtrer. En familierejse til Mauritius, hvor drømme leves ud og uforglemmelige familieminder skabes.

dage / Samlet pris fra kr. 0
LÆS MERE
Se vores udvalgte hoteller på Mauritius
Relateret rejseinspiration:
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse