Luksusrejser til Mauritius | Luksusferie du har råd til - Lords Travel

Mauritius

Paradis for livsnydere...

Juvelen i det Indiske Ocean, sådan vælger vi at betegne den palmebeklædte ferieø Mauritius, eller Île Maurice på fransk. Den tropiske ø byder på de flotteste strande og de smukkeste vandfald, man kan svømme med delfiner og opleve Kaskelot-og Pukkelhvaler den ene dag, og tage på vandring i Moka bjergkæden den anden. Mauritius har nemlig en meget varieret terræn og i modsætning til fx til paradis-øerne Maldiverne, er der derfor meget andet at foretage sig end blot at dase.

Hos Lords Travel har vi siden 1986 skræddersyet unikke og oplevelsesrige badeferier og familieferier til Mauritius bedste strande, med ophold på de allerbedste luksushoteller. Vi har dermed over 30 års erfaring med at vælge – og endnu vigtigere – fravælge fly, resorts og udflugter, som ikke passer jeres ønsker og behov for den perfekte luksusrejse til Maurtius. I er dermed sikret den bedste rådgivning på professionel manér, og en unik luksusferie til Mauritius, som kompromisløst tilpasset jeres behov. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury. Så kontakt os endelig, som sagt, vi har erfaringen, og vi deler den gerne med jer. 

Hvorfor rejse til Mauritius med Lords Travel?

  • Lords Travel har arrangeret rejser til Mauritius siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter drømmerejsen til Mauritius I kommer rigere hjem fra.
  • Vi har eksklusive aftaler med en række håndplukket strand- og villaresorts på Mauritius. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Mauritius mangler ikke luksushoteller, hverken til par eller familier. Kunsten er at ramme rigtigt. Vi har erfaringen, og vi deler den gerne med jer.
  • En rejse til Mauritius skal ikke udtænkes - den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Ring og fortæl os om jeres feriebehov og sikre jer den bedste ferieoplevelse til Mauritius.
Rejser:
Dinarobin: Mageløse Mauritius

Dinarobin: Mageløse Mauritius

Mageløse rejse til Mauritius. Oplev det lækre Dinarobin resort med en af øens bedste strande ved Le Morne. Luksusrejse til Mauritius for den kvalitetsbevidste livsnydere.

dage / Pris pr. person fra kr. 0
LÆS MERE
Mauritius: Familieferie for Livsnydere

Mauritius: Familieferie for Livsnydere

Constance Belle Mare Plage er et super-charmerende førsteklasses resort, beliggende direkte ud til en af Mauritius mest billedskønne strande. Mulighed for opgradering til all-inclusive i gourmet klassen.

dage / Samlet pris fra kr. 0
LÆS MERE
Trou aux Biches: 5* Familieluksus

Trou aux Biches: 5* Familieluksus

Femstjernet Trou aux Biches er omgivet af billedskønne sandstrande, hvor palmerne svajer og det turkise hav glimtrer. En familierejse til Mauritius, hvor drømme leves ud og uforglemmelige familieminder skabes.

dage / Samlet pris fra kr. 0
LÆS MERE
Se vores udvalgte hoteller på Mauritius
Relateret rejseinspiration:
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse