Mauritius

Paradis for livsnydere...

Juvelen i det Indiske Ocean, sådan vælger vi at betegne den palmebeklædte trope-ø Mauritius, eller Île Maurice på fransk. Den tropiske ø byder på de flotteste strande og de smukkeste vandfald, man kan svømme med delfiner og opleve Kaskelot-og Pukkelhvaler den ene dag, og tage på vandring i Moka bjergkæden den anden. Mauritius har nemlig en meget varieret terræn og i modsætning til fx til paradis-øerne Maldiverne, er der derfor meget andet at foretage sig end blot at dase.

 


De gamle handelsruter fra Afrika, arabernes storhedstid, kinesiske handelsmænd og tilsidst de europæiske kolonimagters (portugisere, hollændere, franskmænd og briternes) indtog har sat sit markante præg og bidraget til udvikling af øens unikke kulturarv med adskillige forte, farverige templer, spændende bazar og ikke mindst en meget venligsindet og smilende befolkning med en fantastisk madkultur.

Dertil er Mauritius kendt for nogle af verdens absolut bedste resorts og er iøvrigt golfentusiasternes paradis. Bienvenu!

Hvorfor rejse til Mauritius med Lords Travel?

  • Lords Travel har arrangeret rejser til Mauritius siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter drømmerejsen til Mauritius I kommer rigere hjem fra.
  • Vi har eksklusive aftaler med en række håndplukkede strand- og villaresorts på Mauritius. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Mauritius mangler ikke luksusresorts, hverken til par eller familier. Kunsten er at ramme rigtigt. Vi har erfaringen, og vi deler den gerne med jer.
  • En rejse til Mauritius skal ikke udtænkes - den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Ring og fortæl os om jeres feriebehov og forhåbentlig oplever du at en rejse med Lords Travel var bedre end jeres seneste ferie.
Rejser:
Mauritius: Familieferie for Livsnydere

Mauritius: Familieferie for Livsnydere

Constance Belle Mare Plage er et super-charmerende førsteklasses resort, beliggende direkte ud til en af Mauritius mest billedskønne strande. Mulighed for opgradering til all-inclusive i gourmet klassen.

9 dage / Samlet pris fra kr. 43.995
LÆS MERE
Dinarobin: Mageløse Mauritius

Dinarobin: Mageløse Mauritius

Mageløse rejse til Mauritius. Oplev det lækre Dinarobin resort med en af øens bedste strande ved Le Morne. Luksusrejse til Mauritius for den kvalitetsbevidste livsnydere.

9 dage / Pris pr. person fra kr. 16.995
LÆS MERE
Femstjernet Familieluksus på Mauritius

Femstjernet Familieluksus på Mauritius

Femstjernet Trou aux Biches er omgivet af billedskønne sandstrande, hvor palmerne svajer og det turkise hav glimtrer. En familierejse til Mauritius, hvor drømme leves ud og uforglemmelige familieminder skabes.

9 dage / Samlet pris fra kr. 49.995
LÆS MERE
Outrigger: Familieferie på Mauritius

Outrigger: Familieferie på Mauritius

Tag på familierejse til det sydvestlige hjørne af Mauritius og bo på det 4+-stjernet Outrigger Mauritius Beach Resort. Et af Mauritius mest charmerende førsteklasses resorts til familier i naturskønne omgivelser.

11 dage / Samlet pris fra kr. 43.995
LÆS MERE
Se vores udvalgte hoteller på Mauritius
Lad os hjælpe dig med<br>at stykke din drømmerejse sammen

Lad os hjælpe dig med
at stykke din drømmerejse sammen

Lords Travel har arrangeret luksusrejser siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje,
der gør hele forskellen. Med eksklusive aftaler sammensætter vi rejsen, I kommer rigere hjem fra.

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse