Tilbudsrejser | Luksusrejser til Charterpriser - Lords Travel

DET BEHØVER KUN AT KOSTE DET HALVE KONGERIGE AT REJSE UD TIL DET HELE

’Kom rigere hjem’ skriver vi under vores logo - og fra tid til anden kan du tage vores slogan helt bogstaveligt. For selv verdens bedste rejser kan komme på udsalg hos Lords Travel. 

’Kom rigere hjem’. Ordene er først og fremmest en opfordring til at nyde de mange smukke øjeblikke, der gør en rejse længere end de dage, den varer. Men fra tid til anden tager vi vores slogan helt bogstaveligt, og sætter nogle af vores luksusrejser på udsalg. I disse perioder garanterer vi, at du ikke alene kommer rigere hjem, men også rejser rigere ud. 

Tilbudsrejser hos Lords Travel

  • Mange tror, at tilbudsrejser er noget der er forbeholdt charterbranchen. Men sandheden er, at selv de bedste hoteller og flyselskaber i verden kan komme på udsalg hos Lords Travel. 
  • Lords Travel har eksklusive aftaler med de bedste flyselskaber og resorts verden over. Derfor er vi nogle af de første, der forhandler os frem til ledige og rabatterede flystole og hotelsenge. Vi kalder det Affordable Luxury.
FILTRE:
  • Vælg destination
  • Vælg rejsetype
  • Sorter efter pris
    •  
    •  
TILBUD:
Dhigali: Premium All-Inclusive Strandferier / Maldiverne

Dhigali: Premium All-Inclusive

Snorkling, salighed og samvær - rejser til Maldivernes premium all-inclusive resort, Dhigali, er balsam for krop og sjæl.

9 dage / Pris pr. person fra kr. 27.995
LÆS MERE
Emerald: Familieferie for Livsnydere Familierejser / Maldiverne

Emerald: Familieferie for Livsnydere

Nyd en eksklusiv all-inclusive familieferie på Emerald Maldives med luksuriøse oplevelser, fordybelse og minder for livet.

9 dage / Samlet pris fra kr. 86.995
LÆS MERE
Mauritius: Familieferie for Livsnydere Familierejser / Mauritius

Mauritius: Familieferie for Livsnydere

Constance Belle Mare Plage er et super-charmerende førsteklasses resort, beliggende direkte ud til en af Mauritius mest billedskønne strande. Mulighed for opgradering til all-inclusive i gourmet klassen.

10 dage / Samlet pris fra kr. 65.995
LÆS MERE
Velassaru: Bungalowferie med Stil Strandferier / Maldiverne

Velassaru: Bungalowferie med Stil

Velassaru, et Small Luxury Hotel, byder på kridhvide sandstrande og svajende palmer kun en halv times sejltur fra Male. Det perfekte tilflugtssted til afslapning og forkælelse.

9 dage / Pris pr. person fra kr. 21.995
LÆS MERE
Kontakt os for flere rejsetilbud
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse