Tilbudsrejser | Luksusrejser til Charterpriser - Lords Travel

DET BEHØVER KUN AT KOSTE DET HALVE KONGERIGE AT REJSE UD TIL DET HELE

’Kom rigere hjem’ skriver vi under vores logo - og fra tid til anden kan du tage vores slogan helt bogstaveligt. For selv verdens bedste rejser kan komme på udsalg hos Lords Travel. 

’Kom rigere hjem’. Ordene er først og fremmest en opfordring til at nyde de mange smukke øjeblikke, der gør en rejse længere end de dage, den varer. Men fra tid til anden tager vi vores slogan helt bogstaveligt, og sætter nogle af vores luksusrejser på udsalg. I disse perioder garanterer vi, at du ikke alene kommer rigere hjem, men også rejser rigere ud. 

Tilbudsrejser hos Lords Travel

  • Mange tror, at tilbudsrejser er noget der er forbeholdt charterbranchen. Men sandheden er, at selv de bedste hoteller og flyselskaber i verden kan komme på udsalg hos Lords Travel. 
  • Lords Travel har eksklusive aftaler med de bedste flyselskaber og resorts verden over. Derfor er vi nogle af de første, der forhandler os frem til ledige og rabatterede flystole og hotelsenge. Vi kalder det Affordable Luxury.
FILTRE:
  • Vælg destination
  • Vælg rejsetype
  • Sorter efter pris
    •  
    •  
TILBUD:
Anantara Dhigu: 5-Stjernet Familieferie Familierejser / Maldiverne

Anantara Dhigu: 5-Stjernet Familieferie

Anantara Dhigu er et underspillet luksusresort til børnefamilien med drømmen om en klassisk bungalowferie til Maldiverne. Inkl. halvpension og gratis frokost til børn.

9 dage / Samlet pris fra kr. 65.995
LÆS MERE
Conrad: Familieferie på Bali Familierejser / Bali

Conrad: Familieferie på Bali

Tag på ferie til et af Balis bedste resorts til familier - det femstjernet Conrad Bali, beliggende direkte på 350 meter af den populære Tanjong Benoa strand.

11 dage / Samlet pris fra kr. 47.995
LÆS MERE
Dhigali: Stil og Snorkling Strandferier / Maldiverne

Dhigali: Stil og Snorkling

Det sidste nye skud på stammen af luksus resorts på Maldiverne. Dhigali ligger i Raa-atollen og byder på snorkling og afslapning i stil.

9 dage / Pris pr. person fra kr. 18.995
LÆS MERE
Velassaru: Bungalowferie med Stil Strandferier / Maldiverne

Velassaru: Bungalowferie med Stil

Blændende kridhvide sandstrande og svæjende palmer kendetegner Small Luxury hotellet Velassaru. Blot en halv times sejltur fra Male. Ideelt til afslapning og forkælelse.

9 dage / Pris pr. person fra kr. 19.995
LÆS MERE
Kontakt os for flere rejsetilbud
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse