DET BEHØVER KUN AT KOSTE DET HALVE KONGERIGE AT REJSE UD TIL DET HELE

’Kom rigere hjem’ skriver vi under vores logo - og fra tid til anden kan du tage vores slogan helt bogstaveligt. For selv verdens bedste rejser kan komme på udsalg hos Lords Travel. 

’Kom rigere hjem’. Ordene er først og fremmest en opfordring til at nyde de mange smukke øjeblikke, der gør en rejse længere end de dage, den varer. Men fra tid til anden tager vi vores slogan helt bogstaveligt, og sætter nogle af vores luksusrejser på udsalg. I disse perioder garanterer vi, at du ikke alene kommer rigere hjem, men også rejser rigere ud. 

Tilbudsrejser hos Lords Travel

  • Mange tror, at tilbudsrejser er noget der er forbeholdt charterbranchen. Men sandheden er, at selv de bedste hoteller og flyselskaber i verden kan komme på udsalg hos Lords Travel. 
  • Lords Travel har eksklusive aftaler med de bedste flyselskaber og resorts verden over. Derfor er vi nogle af de første, der forhandler os frem til ledige og rabatterede flystole og hotelsenge. Vi kalder det Affordable Luxury.
FILTRE:
  • Vælg destination
  • Vælg rejsetype
  • Sorter efter pris
    •  
    •  
TILBUD:
Anantara Dhigu: Femstjernede Familieferie Familierejser / Maldiverne

Anantara Dhigu: Femstjernede Familieferie

Anantara Dhigu er underspillet luksus resort til børnefamilien med drømmen om en klassisk bungalowferie til Maldiverne. Mange faciliteter og aktiviter. Inkl. halvpension og gratis frokost til børn.

9 dage / Samlet pris fra kr. 63.995
LÆS MERE
Bali for livsnydere Strandferier / Bali

Bali for livsnydere

En luksusrejse til Bali, pakkede med gourmet middage, spabehandlinger og udflugter. I bor på nogle af Balis mest charmerende villa-resorts.

13 dage / Pris pr. person fra kr. 17.995
LÆS MERE
Bali Klassikeren Strandferier / Bali

Bali Klassikeren

Oplev gudernes ø på en klassisk rejse til Bali hvor I oplever det bedste øen har at byde på, med ophold på Komaneka Tanggayuda i Ubud, Damai Lovina og The Pavilions i Sanur.

14 dage / Pris pr. person fra kr. 17.995
LÆS MERE
Outrigger: Familieferie på Mauritius Familierejser / Mauritius

Outrigger: Familieferie på Mauritius

Tag på familierejse til det sydvestlige hjørne af Mauritius og bo på det 4+-stjernet Outrigger Mauritius Beach Resort. Et af Mauritius mest charmerende førsteklasses resorts til familier i naturskønne omgivelser.

11 dage / Samlet pris fra kr. 46.995
LÆS MERE
Syd- og Centralvietnam Rundrejse Rundrejser / Vietnam

Syd- og Centralvietnam Rundrejse

Spændende Vietnam rundrejse fra Sydvietnams metropoliske storby Saigon, gennem Mekongdeltatet og til strandene i fortryllende Hoi An.

14 dage / Pris pr. person fra kr. 20.795
LÆS MERE
Velassaru: Bungalowferie med Stil Strandferier / Maldiverne

Velassaru: Bungalowferie med Stil

Blot en halv times sejltur fra Male, indbyder det Femstjernede Velassaru til afslapning og forkælelse. Affordable Luxury.

9 dage / Pris pr. person fra kr. 14.995
LÆS MERE
Kontakt os for flere rejsetilbud
Lad os skræddersy jeres drømmerejse

Lad os skræddersy jeres drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle jeres ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med jer. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse