Luksusrejser til Bali | Luksus badeferie for hele familien - Lords Travel

Bali

Bali forandrer dig...

'Kom rigere hjem' skriver vi under vores logo. Ordene er først og fremmest en opfordring til at nyde de mange smukke øjeblikke, der gør en rejse længere end de dage, den varer. Og skulle vi udvælge ét enkelt rejsemål, som i sin skønhed og rigdom matcher denne opfordring bedst, så bliver Bali svær at komme uden om.

For Bali forandrer dig.

Du rejser til et fredfyldt åndehul midt i en hektisk verden. Næsten overalt hvor du vender dig ser du storeslåede smaragdgrønne landskaber, sirligt arrangerede risterasser og tusinder af kunstfærdigt dekorerede templer, vidnesbyrd om hvor meget Balis hinduistiske religion og kultur stadig fylder i det daglige liv. For alle de smukke strande og enestående naturoplevelser til trods, er det mødet med befolkningen, som for alvor tager sin plads i det indre. I vil møde et venlige, harmonisøgende og åbent folkefærd, der på alle planer organiserer sig med fællesskabet som det højeste mål - lige fra landsbyrådene banjar til subak-vandingsfællesskaberne på risterrasserne.

For det er som om de harmoniske og smukke Balinesere har fundet en særlig livsformel, som først og fremmest handler om respekt, åbenhed og kærlighed. Et nærmest insisterende positivt livssyn, som ikke kan undgå at påvirke dig. Og det i en grad, at vi godt tør vove påstanden, at Bali forandrer dig. Og at Bali vil sende dig rigere hjem, end du rejste ud. 

Hvorfor rejse med Lords Travel til Bali?

  • Lords Travel har arrangeret rejser til Bali siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter drømmerejsen til Bali I kommer rigere hjem fra.
  • Vi har  eksklusive aftaler med en række håndplukket strand- og villaresorts på Bali. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Man kan rejse til Bali i et helt år uden at nå det hele. Kunsten er at ramme rigtigt med den korte rejsetid man som regel har. Vi har erfaringen, som vi deler gerne med jer og lover at sammensætte en personlig anlagt ferie med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.
  • En rejse til Bali skal ikke udtænkes - den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Ring og fortæl os om jeres feriebehov og forhåbentlig oplever du at en rejse med Lords Travel var bedre end jeres seneste ferie.
Rejser:
Bali Klassikeren

Bali Klassikeren

Oplev gudernes ø på en klassisk rejse til Bali hvor I oplever det bedste øen har at byde på, med ophold på Wapa di Ume i Ubud, Damai Lovina og The Pavilions i Sanur.

dage / Pris pr. person fra kr. 0
LÆS MERE
Conrad: Familieferie på Bali

Conrad: Familieferie på Bali

Tag på ferie til et af Balis bedste resorts til familier - det femstjernet Conrad Bali, beliggende direkte på 350 meter af den populære Tanjong Benoa strand.

dage / Samlet pris fra kr. 0
LÆS MERE
Bali for livsnydere

Bali for livsnydere

En luksusrejse til Bali, pakkede med gourmet middage, spabehandlinger og udflugter. I bor på nogle af Balis mest charmerende villa-resorts.

dage / Pris pr. person fra kr. 0
LÆS MERE
Samaya: Poolvilla Designerluksus på Bali

Samaya: Poolvilla Designerluksus på Bali

Forkæl jer selv til to ugers luksusrejse til Bali. I opholder jer på to af Balis absolut bedste villa-resorts med privatpool i Ubud og Seminyak.

dage / Pris pr. person fra kr. 0
LÆS MERE
Balis Magi

Balis Magi

Oplev Balis magi på en overdådig rejse fyldt med luksus. Start ferien på det lækre Belmond Jimbaran Puri Bali efterfulgt af forkælelse på Chedi Tanah Gajah i kunstnerbyen Ubud.

dage / Pris pr. person fra kr. 0
LÆS MERE
Se vores håndplukket hoteller på Bali
Relateret rejseinspiration:
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse