Luksusrejser til Bali | Luksus badeferie for hele familien - Lords Travel

Bali

Bali forandrer dig...

'Kom rigere hjem' skriver vi under vores logo. Ordene er først og fremmest en opfordring til at nyde de mange smukke øjeblikke, der gør en rejse længere end de dage, den varer. Og skulle vi udvælge ét enkelt rejsemål, som i sin skønhed og rigdom matcher denne opfordring bedst, så bliver Bali svær at komme uden om.

For Bali forandrer dig.

Du rejser til et fredfyldt åndehul midt i en hektisk verden. Næsten overalt hvor du vender dig ser du storeslåede smaragdgrønne landskaber, sirligt arrangerede risterasser og tusinder af kunstfærdigt dekorerede templer, vidnesbyrd om hvor meget Balis hinduistiske religion og kultur stadig fylder i det daglige liv. For alle de smukke strande og enestående naturoplevelser til trods, er det mødet med befolkningen, som for alvor tager sin plads i det indre. I vil møde et venlige, harmonisøgende og åbent folkefærd, der på alle planer organiserer sig med fællesskabet som det højeste mål - lige fra landsbyrådene banjar til subak-vandingsfællesskaberne på risterrasserne.

For det er som om de harmoniske og smukke Balinesere har fundet en særlig livsformel, som først og fremmest handler om respekt, åbenhed og kærlighed. Et nærmest insisterende positivt livssyn, som ikke kan undgå at påvirke dig. Og det i en grad, at vi godt tør vove påstanden, at Bali forandrer dig. Og at Bali vil sende dig rigere hjem, end du rejste ud. 

Hvorfor rejse med Lords Travel til Bali?

  • Lords Travel har arrangeret rejser til Bali siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter drømmerejsen til Bali I kommer rigere hjem fra.
  • Vi har  eksklusive aftaler med en række håndplukket strand- og villaresorts på Bali. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Man kan rejse til Bali i et helt år uden at nå det hele. Kunsten er at ramme rigtigt med den korte rejsetid man som regel har. Vi har erfaringen, som vi deler gerne med jer og lover at sammensætte en personlig anlagt ferie med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.
  • En rejse til Bali skal ikke udtænkes - den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Ring og fortæl os om jeres feriebehov og forhåbentlig oplever du at en rejse med Lords Travel var bedre end jeres seneste ferie.
Rejser:
Klassisk Bali Rejse

Klassisk Bali Rejse

En uforglemmelig rejse til Bali. The Pavilions Sanur og The Purist Ubud venter med unikke oplevelser og autentisk balinesisk charme.

12 dage / Pris pr. person fra kr. 17.995
LÆS MERE
Gudernes-ø og Jomfruelige Sumba

Gudernes-ø og Jomfruelige Sumba

Tag på drømmeferie til Bali og den uberørte ø, Sumba. En enestående kombinationsrejse, der skaber minder for livet og åbner døren til uforglemmelige oplevelser.

14 dage / Pris pr. person fra kr. 28.995
LÆS MERE
Intercontinental: Familieferie på Bali

Intercontinental: Familieferie på Bali

Indfri drømmen om uforglemmelige øjeblikke på en luksusferie med din elskede familie på Intercontinental Bali ved den betagende Jimbaran-strand.

12 dage / Samlet pris fra kr. 77.995
LÆS MERE
Balis Magi

Balis Magi

En unik luksusrejse til Bali, hvor Nirjharas ro og magi forenes med uforglemmelige øjeblikke ved Jimbaran-stranden på Intercontinental Bali.

13 dage / Pris pr. person fra kr. 22.995
LÆS MERE
Samaya: Poolvilla Designerluksus på Bali

Samaya: Poolvilla Designerluksus på Bali

Oplev 12 nætter i eksklusiv designerluksus, hvor private pool villaer står klar til at forvandle din rejse til Bali til en uforglemmelig oplevelse.

14 dage / Pris pr. person fra kr. 27.995
LÆS MERE
Se vores håndplukket hoteller på Bali
Relateret rejseinspiration:
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse