Danmarks bedste rejsebureau for luksusrejser - Lords Travel

HVEM ER LORDS TRAVEL

Lords Travel har siden 1986 arrangeret luksusrejser, der er til at betale. Vi har verdens smukkeste destinationer på programmet, og vi leder altid efter nye. Men destinationer er kun til låns. Det er følelser, øjeblikke og tid med de mennesker, du holder af til gengæld ikke. Det er de øjeblikke, som er målet for os.Vi kan noget, internettet ikke kan

Internettet har påvirket rejsemarkedet massivt, og man kan med rette stille spørgsmålet om, hvad argumentet er for at bestille ens rejse gennem et rejsebureau. Er det ikke billigere, nemmere og hurtigere at bestille rejsen via nettet?

Kort sagt: Nej.

Lad os aflive myten. Det er ikke altid billigst at booke på nettet. Og det er heller ikke altid nemmere og hurtigere. Tværtimod. Nettet er en jungle, som man bevæger sig ud i på egen bekostning.

Hos Lords Travel hylder vi hvert eneste digitale fremskridt, der gennem de sidste år har bragt verden endnu tættere på sine brugere. Men der er noget, nettet absolut ikke kan. Nettet lytter ikke til de signaler og ønsker, som ofte bliver til den skræddersyede og perfekte rejse. Det er i al beskedenhed netop her, hvor vi, som personlige rejserådgivere, træder ind i rejsebilledet.
 

Værdien vi tilfører

Alle vores rejser er omhyggeligt sammensat, men samtlige kan tilpasses. Det er individuelle rejser - skabt til individualister. Uanset om I er lidt usikre på, hvad I vil eller mener at have fundet den perfekte rejse, sætter vi pris på en personlig kontakt.  

Hos Lords Travel gør vi os netop umage med at lytte til alle jeres ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi kender landene både fra studier og egne rejser og har desuden håndplukket hotellerne. Derfor kan vi ofte rådgive ned til de mindste detaljer, og gennem denne proces vil vi gerne sikre jer den optimale rejseoplevelse. En rejse hos Lords Travel bliver ikke til en ’Lords rejse’, medmindre vi er 100% sikre på, at den kan give jer oplevelser, der lever op til jeres forventninger og helst udover, hvad I forventede... og bedre end dem, I fik sidste gang.

Med Lords Travel får I sikkerhed for, at jeres ferie bliver noget ud over det sædvanlige. En unik oplevelse, mens det står på, et evigt minde, I kan tage med hjem – og en endnu større forventningens glæde til den næste Lords rejse, I vælger. 

Hos Lords Travel er en rejse mere end bare en flybillet og et hotelvalg i særklasse. Der mangler jo hverken destinationer eller hoteller her i verden. Kunsten er at ramme rigtigt. Især når det gælder drømmerejsen. Vi har erfaringen og ekspertisen, som ikke findes på nettet, og vi deler den gerne med jer.

Fordi vores endelige mål er det løfte, som står skrevet under vores navn - at I skal komme rigere hjem, end I rejste ud.
 

Kom rigere hjem

Vi har eksklusive aftaler med en række hoteller og strandresorts, som vi har håndplukket. Vi vælger kun de bedste guides og køretøjer. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury. 

Hos Lords Travel mener vi desuden, at rejser ikke skal handle om at nå så meget som muligt, men om at bruge tiden bedst muligt. På oplevelser, indtryk, sansninger og synsninger i det rette tempo. På at nyde tiden med dem, man holder af. På at nyde den bedste udgave af sig selv. På de øjeblikke, der gør en rejse længere end de dage, den varer.

Kontakt os i dag for at bestille jeres unikke rejse – og kom rigere hjem.

 

HVORFOR SKAL DU REJSE MED LORDS TRAVEL

 • Lords Travel har arrangeret luksusrejser siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter drømmerejsen, I kommer rigere hjem fra.
 • Vi har eksklusive aftaler med en række hoteller og strandresorts, som vi har håndplukkede. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
 • Uanset om du hører til de nysgerrige rundrejsegæster eller de samværsfokuserede livsnydere, så lover vi at sammensætte en personlig anlagt ferie med udgangspunkt i dine ønsker og behov.
 • Vores rejser giver dig ro til at opleve. De gode rejseoplevelser er målet for os dem, der tager bo i sindet og bliver en fremtidig kilde til livsglæde og livsinspiration.
 • Lords Travel er ikke et af Danmarks største rejsebureauer. Det er et bevidst valg. Vi er til gengæld blandt de bedste.

Kunderne siger

 • Vi hørte tilfældigvis om Lords Travel, men vi har nu brugt dem 3 gange til store generationsrejser med 15 personer til Thailand, Mauritius og Maldiverne. Man får altid en utrolig personlig og grundig service, og lokalkenskabet er i top så man får svar på alle spørgsmål. Vi har oplevet at Lords Travel er super opmærksomme på at få det bedste tilbud skruet sammen med fokus på value for money, efter vores fremlagte budget. Vi har haft nogle fantastiske rejser med Lords Travel og glæder os allerede til vi skal afsted igen.
  Marie Thyssen Christoffersen, Risskov
 • Har rejst mange gange på ferie planlagt af Lords Travel. Alting er i orden. Anbefalinger, flyrejsen, afhentning i lufthavn, hoteller mm. Kan kun varmt anbefale Lords Travel. Vores foretrukne rejseagent.
  Camilla Meisner-Jensen, København
 • Vi har de sidste mange år rejst med Lords Travel fordi vi oplever et rejsebureau der ved hvad de taler om, god informativ oplysning om rejsemålet fordi man selv har været der, hvilket også gælder hotellerne. Vi kan trygt give vores anbefaling til alle der vil have en perfekt ferie.
  Peter & Ingelise Nielsen, Greve
 • Siden 2003 har Lords Travel arrangeret min årlige rejse til ayurvedisk kurophold i Indien til min fulde tilfredshed. Jeg har dissemineret sclerose og går efterhånden meget dårligt og da jeg plejer at rejse alene, er det vigtigt for mig, at jeg kan stole på, der er bestilt handicapservice i fly og lufthavne hele vejen. Jeg har altid følt mig helt tryg ved Lords Travel og aldrig overvejet at skifte dem ud med andre.
  Susanne Christensen, Hillerød
 • Lords Travel har igennem en årrække arrangeret min families internationale rejser. Til stor tilfredshed. For mig er det væsentlige, at et rejsebureau har indgående kendskab til et bredt udvalg af destinationer og hoteller, samt at det forstår at indleve sig i kundens ønsker og præferencer, og leverer rejseoplevelser som præcist matcher. Begge dele er til fulde opfyldt hos Lords Travel.
  Jørgen Thomsen, Charlottenlund