Luksus rejser til Seychellerne | familieferie du har råd til - Lords Travel

Seychellerne

Når billeder siger mere end ord...

Vi husker stadig første gang vi så Seychellerne, og ikke mindst de retoriske udfordringer synet gav os. For når man gennem et langt liv i rejsebranchen har opbrugt alle de smukkeste superlativer på alverdens riger og lande, hvilke ord skal man så tage i sin mund, når man skal forsøge at yde dette enestående ørige fuld retfærdighed?

Prøv selv at kaste et flygtigt blik på billederne, og du kan sikkert allerede fornemme, hvordan Seychellerne kan give dig og dine nærmeste de bedste muligheder for at nyde tiden og de øjeblikke, der gør jeres rejse længere end de dage, den varer.

Hvorfor rejse til Seychellerne med Lords Travel?

  • Lords Travel har arrangeret luksusrejser til Seychellernes smukke strande siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter drømmerejsen til Seychellerne I kommer rigere hjem fra.
  • Vi har eksklusive aftaler med en række håndplukket strand- og villaresorts på Seychellerne. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Seychellerne består af 115 små koraløer, og forskellen på de bedste og de næstbedste øer og resorts kan være svære at få øje på alene ud fra billeder og beskrivelser. Ring i stedet og spørg os -  vi har erfaringen, og vi deler den gerne med jer. 
  • En rejse til Seychellerne skal ikke udtænkes - den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Ring og fortæl os om jeres feriebehov og forhåbentlig oplever du at en rejse med Lords Travel var bedre end jeres seneste ferie.
Rejser:
Relateret rejseinspiration:
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse