Luksus badeferie til eksotiske badestrande - strandferie - Lords Travel

Strandferier

Selvom vi har rejser til verdens smukkeste strande, så ved vi godt, at de kun er til låns. Det er følelser, øjeblikke og tid med de mennesker du holder af til gengæld ikke. Det er disse øjeblikke, der rejser hjem med jer og strækker ferien langt ud over de dage den varer.

Over 30 år i rejsebranchen har bragt os rundt i alverdens smukkeste afkroge, og vi deltager derfor gerne i debatten om, hvor verdens bedste strande ligger. Men egentlig vil vi hellere tage en snak om, hvordan vi skaber de bedste rammer for Jeres kommende strandferie.

For selvom det azurblå hav og den mælkehvide sandstrand naturligvis betyder meget, så skal der mere til, før I kommer rigere hjem, end I tog afsted. Lad os lytte til Jeres behov, og lad os give et bud på det eksotiske rejsemål og det strandresort, som bedst danner rammen om en drømmerejse, hvor I kan koncentrere Jer om at nyde tiden og de øjeblikke, der gør en rejse længere end de dage, den varer.

Afslapning på de smukkeste, kridhvide og palmeklædte sandstrande er noget vi aldrig bliver trætte af at drømme om. Hos Lords Travel har vi arrangeret luksus badeferier siden 1986 og betragter det som et privilegium at sammensætte disse drømmerejser. Vi har forståelse og øje for den lille detalje, der gør hele forskellen, og har derfor håndplukket kun de bedste hoteller og resorts til disse fantastiske tropeøer og kyster. Vi er mere end glade for at tage en snak omkring netop Jeres ønsker og behov for at sikre den rigtige sammensætning, som passer lige til Jer.

Gode grunde til at lade Lords Travel arrangere jeres strandferie

  • Lords Travel har arrangeret luksusrejser til alverdens smukkeste strande siden 1986. Derfor har vi eksklusive aftaler med en række 4 – og 5 stjernede strandresorts – vel at mærke til konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Der er ikke mangel på strandresorts. Kunsten er at ramme rigtigt. Vi har lang erfaring med at arrangere strandferier til eksotiske rejsemål, og vi deler den gerne med Jer.
  • En strandferie skal ikke udtænkes – den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Forskellen mellem den gode og den mindre gode badeferie ligger nemlig i detaljen. Og det er i al beskedenhed netop her, vi som personlige rejserådgivere kan gøre en forskel.
  • Kontakt os om Jeres feriebehov, og vi lover at gøre os umage med at finde den optimale strandferie til Jer.
  • Vælg destination
  • Sorter efter pris
    •  
    •  
Rejser:
Ro og romantik: Hånd i hånd på luksushotel på Maldiverne

Ro og romantik: Hånd i hånd på luksushotel på Maldiverne

JA Manafaru Resort – Luksushotel i Maldiverne. Oplev det turkisblå ocean, hvor god kemi og gryende kærlighed færdes frit. Det fineste sted at fejre forelskelser og frierier eller til bryllupsrejse.

LÆS MERE
Koh Yao og Khao Lak Strandferie Thailand

Koh Yao og Khao Lak Strandferie

Oplev det bedste fra Sydthailand i en kombinationsrejse med en uges badeferie på den fredfyldte trope-ø Koh Yao Noi, efterfulgt af strandferie i Khao Lak.

12 dage / Pris pr. person fra kr. 16.995
LÆS MERE
Klassisk Bali Rejse

Klassisk Bali Rejse

Glæd dig til en uforglemmelig rejse, hvor The Pavilions Sanur og The Purist Ubud danner rammen for autentisk balinesisk charme og enestående oplevelser.

13 dage / Pris pr. person fra kr. 17.995
LÆS MERE
Klassisk Bali Rejse Bali

Klassisk Bali Rejse

En uforglemmelig rejse til Bali. The Pavilions Sanur og The Purist Ubud venter med unikke oplevelser og autentisk balinesisk charme.

12 dage / Pris pr. person fra kr. 17.995
LÆS MERE
Balis Magi Bali

Balis Magi

En unik luksusrejse til Bali, hvor Nirjharas ro og magi forenes med uforglemmelige øjeblikke ved Jimbaran-stranden på Intercontinental Bali.

13 dage / Pris pr. person fra kr. 22.995
LÆS MERE
Samaya: Poolvilla Designerluksus på Bali Bali

Samaya: Poolvilla Designerluksus på Bali

Oplev 12 nætter i eksklusiv designerluksus, hvor private pool villaer står klar til at forvandle din rejse til Bali til en uforglemmelig oplevelse.

14 dage / Pris pr. person fra kr. 27.995
LÆS MERE
Gudernes-ø og Jomfruelige Sumba Bali

Gudernes-ø og Jomfruelige Sumba

Tag på drømmeferie til Bali og den uberørte ø, Sumba. En enestående kombinationsrejse, der skaber minder for livet og åbner døren til uforglemmelige oplevelser.

14 dage / Pris pr. person fra kr. 28.995
LÆS MERE
Tongsai Bay: Koh Samui for Livsnydere Thailand

Tongsai Bay: Koh Samui for Livsnydere

En oase af udsøgt klassisk luksus venter på dig. Oplev det mest fredfyldte 5-stjernede øko-venlige resort på Koh Samui - det luksuriøse og intime Tongsai Bay.

14 dage / Pris pr. person fra kr. 19.995
LÆS MERE
Dhigali: Premium All-Inclusive Maldiverne

Dhigali: Premium All-Inclusive

Snorkling, salighed og samvær - rejser til Maldivernes premium all-inclusive resort, Dhigali, er balsam for krop og sjæl.

9 dage / Pris pr. person fra kr. 32.995
LÆS MERE
Amilla: Legeplads for Kendisser Maldiverne

Amilla: Legeplads for Kendisser

Forkæl dig selv med en luksusrejse, hvor en udsøgt fusion af moderne elegance og naturlig skønhed venter - et tilflugtssted, som selv kendisser har valgt.

9 dage / Pris pr. person fra kr. 48.995
LÆS MERE
Velassaru: Bungalowferie med Stil Maldiverne

Velassaru: Bungalowferie med Stil

Velassaru, et Small Luxury Hotel, byder på kridhvide sandstrande og svajende palmer kun en halv times sejltur fra Male. Det perfekte tilflugtssted til afslapning og forkælelse.

9 dage / Pris pr. person fra kr. 21.995
LÆS MERE
Sarojin: Mageløse Strandluksus Thailand

Sarojin: Mageløse Strandluksus

Væk din passion for kærlighed og livet med en rejse til Khao Laks mest eksklusive boutique-resort. En rejse ind i ren luksus venter.

11 dage / Pris pr. person fra kr. 16.995
LÆS MERE
Emerald Faarufushi - Femstjernet fortryllelse til forelskede Maldiverne

Emerald Faarufushi - Femstjernet fortryllelse til forelskede

Femstjernet luksus på Maldiverne - ferien du falder for på 0,5 og hvor forelskelsen spirer videre så kærligheden kan blomstre. På Faarufushi næres fælles øjeblikke.

9 dage / Pris pr. person fra kr. 43.995
LÆS MERE
Raffles: Luksuriøs Poolvillaferie med Stil Seychellerne

Raffles: Luksuriøs Poolvillaferie med Stil

Oplev den prestigefyldte atmosfære på Raffles Resort på trope-øen Praslin og nyd en uforglemmelig luksusferie i eksklusive poolvillaer på Seychellerne.

9 dage / Pris pr. person fra kr. 34.995
LÆS MERE
The Surin: Bungalowferie med Stil Thailand

The Surin: Bungalowferie med Stil

Gemt i en privat bugt, væk fra masseturismen, er The Surin et af Thailands mest charmerende femstjernede bungalowresorts - et frodigt åndehul fra den travle hverdag.

11 dage / Pris pr. person fra kr. 17.995
LÆS MERE
Dinarobin: Mageløse Mauritius Mauritius

Dinarobin: Mageløse Mauritius

Mageløse rejse til Mauritius. Oplev det lækre Dinarobin resort med en af øens bedste strande ved Le Morne. Luksusrejse til Mauritius for den kvalitetsbevidste livsnydere.

10 dage / Pris pr. person fra kr. 22.995
LÆS MERE
Relateret rejseinspiration:
08. oktober 2019 | Ø-Hop | Strandferier | Thailand
Det evigt eksotiske øhop: Her er fire thailandske paradisøer

Det evigt eksotiske øhop: Her er fire thailandske paradisøer

Kridhvide palmestrande og azurblåt hav er fællesnævnere for øerne i Thailand. Men derudover byder de alle på forskellige oplevelser, så det er oplagt at besøge flere øer og suge eventyrene ind.

LÆS MERE
17. september 2019 | Bæredygtighed | Strandferier | Thailand
Bæredygtig luksus på tropeøen Koh Samui

Bæredygtig luksus på tropeøen Koh Samui

Med en rejse til Koh Samui kan man sætte hverdagen på pause med god samvittighed og lade sig forkæle med bæredygtig luksus på Tongsai Bay - langt fra øens turiststrømme og alligevel tæt på det hele.

LÆS MERE
17. september 2019 | Familierejser | Strandferier | Thailand
Phukets genfødsel: Party-ø til afslappet luksusdestination

Phukets genfødsel: Party-ø til afslappet luksusdestination

Skal man kun rejse ét sted hen i Thailand, bør Phuket være højt på listen. Tropeøen er i dag en af Asiens førende luksusdestinationer og har som få andre formået at redefinere sig selv.

LÆS MERE
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse