Eksklusive Rejser til Dubai | Skræddersyet Rejseforslag - Lords Travel

Dubai

Bo på verdensberømte stjernehoteller. Lidt dyrere. Meget mere forkælelse.

For under 40 år siden bestod Dubai mest af ørkenlandskaber og små havnebyer med beduintelte, hvilket er ubegribeligt at tænke på, når man står midt i Dubais kosmopolitiske centrum omgivet af prangende skyskrabere, enorme underholdningskomplekser og kilometerlange sandstrande ud til den Persiske golf.
Dubai er i den grad kendt for sine ekstravagante visioner og evne til at imponere resten af verden.  Foruden ø-grupperne The Palm og The World, hvor sidstnævnte er 300 kunstige øer formet som verdens kontinenter, vækker verdens eneste syvstjernede hotel, Burj Al Arab og verdens højeste bygning, Burj Khalifa også beundring. 
Selvom opulente bygninger skyder frem med lynets hast overalt i byen, og alting virker større og mere overdådigt i Dubai, er der stadig mulighed for at opleve lidt af Arabiens mystik med et besøg ud i de imponerende souks eller en tur til den ældste og historiske bydel Al Bastakiya. Et spændende område hvor de gamle vindtårne, sandfarvede bygninger og labyrintiske gader står i interessant kontrast til de nye gallerier, cafeer og lokale kunstneriske miljøer, der knopskyder i området.

Hvorfor rejse til Dubai med Lords Travel?

  • Vi har arrangeret rejser til Dubai siden 1986, og vi forstår de særlige behov ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter drømmerejsen til Dubai, I kommer rigere hjem fra.
  • Vi har eksklusive aftaler med en række hoteller og strandresorts i Dubai, som vi har håndplukkede. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Kontakt os om Jeres feriebehov, og vi lover at gøre os umage med at finde den optimale Dubai rejse til Jer.
Rejser:
Se vores udvalgte hoteller i Dubai
Relateret rejseinspiration:
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse