Maldiverne

Det smukkeste ved barfodsparadiset Maldiverne, er Maldiverne selv...

Bølgerne fra det turkisfarvede Indiske Ocean svulper ind mod den mælkehvide sandstrand. Du rejser dig og tager en forfriskende dukkert i det veltemperede, krystalklare vand. Kort ude fra kysten ligger koralrevet med tropiske fisk i alle regnbuens farver og venter på, at du griber om snorkel og svømmefødder. Blandt palmerne på stranden får du øje på det lavtbyggede resort, der atter vil forkæle dig med gastronomi, aromatiske spabade og luksuriøs fredsommelighed i det øjeblik, du vender tilbage.

 


Sådan kan man beskrive de ca. 1190 små koraløer, som tilsammen danner barfodsparadiset Maldiverne.

Maldiverne byder ganske vist hverken på majestætiske bjergtinder eller spektakulære vandfald - og med god grund, da det højeste punkt på øriget er beskedne 2 meter.

Det smukkeste ved Maldiverne er Maldiverne selv, og ingen strande, ingen palmer, ingen koraller og ingen farver kan konkurrere med de 1190 små koraløer midt i det Indiske Ocean.

Der er ikke mange kulturelle og historiske seværdigheder her og langt de fleste af de små "atoller", som de kaldes, er ubeboede. Til gengæld byder en rejse til Maldiverne på den ultimative luksus og selvforkælelse. Næsten alle resorts er opbygget i lokale naturmaterialer i bungalow-stil og ligger ugeneret på sin egen lille ø, hvor man finder en tilbagelænet tropisk charme, væk fra den moderne livs hektiske tilværelse.

Prøv selv at kaste et flygtigt blik på billederne, og du kan sikkert allerede fornemme, hvordan en rejse til Maldiverne kan give dig og dine nærmeste de bedste muligheder for at nyde tiden og de øjeblikke, der gør jeres rejse længere end de dage, den varer.

Hvorfor rejse til Maldiverne med Lords Travel?

  • Lords Travel har arrangeret luksusrejser til Maldivernes smukke strande siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter drømmerejsen til Maldiverne I kommer rigere hjem fra.
  • Vi har eksklusive aftaler med en række håndplukkede strand- og villaresorts på Maldiverne. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Maldiverne består af 1190 små koraløer, og forskellen på de bedste og de næstbedste øer og resorts kan være svære at få øje på alene ud fra billeder og beskrivelser. Ring i stedet og spørg os -  vi har erfaringen, og vi deler den gerne med jer. 
  • En rejse til Maldiverne skal ikke udtænkes - den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Ring og fortæl os om jeres feriebehov og forhåbentlig oplever du at en rejse med Lords Travel var bedre end jeres seneste ferie.
Rejser:
Velassaru: Bungalowferie med Stil

Velassaru: Bungalowferie med Stil

Blot en halv times sejltur fra Male, indbyder det Femstjernede Velassaru til afslapning og forkælelse. Affordable Luxury.

9 dage / Pris pr. person fra kr. 14.995
LÆS MERE
Anantara Dhigu: Femstjernet Familieferie på Maldiverne

Anantara Dhigu: Femstjernet Familieferie på Maldiverne

Anantara Dhigu er et førsteklassesresort med masser af faciliteter. Drømmerejsen til Maldiverne med familien.

9 dage / Samlet pris fra kr. 63.995
LÆS MERE
Lad os hjælpe dig med<br>at stykke din drømmerejse sammen

Lad os hjælpe dig med
at stykke din drømmerejse sammen

Lords Travel har arrangeret luksusrejser siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje,
der gør hele forskellen. Med eksklusive aftaler sammensætter vi rejsen, I kommer rigere hjem fra.

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse