Ferie på Maldiverne | Luksus rejser du har råd til - Lords Travel

Maldiverne

Det smukkeste ved barfodsparadiset Maldiverne, er Maldiverne selv...

Bølgerne fra det turkisfarvede Indiske Ocean svulper ind mod den mælkehvide sandstrand. Du rejser dig og tager en forfriskende dukkert i det veltemperede, krystalklare vand. Kort ude fra kysten ligger koralrevet med tropiske fisk i alle regnbuens farver og venter på, at du griber om snorkel og svømmefødder. Blandt palmerne på stranden får du øje på det lavtbyggede resort, der atter vil forkæle dig med gastronomi, aromatiske spabade og luksuriøs fredsommelighed i det øjeblik, du vender tilbage.

Sådan kan man beskrive de ca. 1190 små koraløer, som tilsammen danner barfodsparadiset Maldiverne.

En ferie til Maldiverne byder ganske vist hverken på majestætiske bjergtinder eller spektakulære vandfald - og med god grund, da det højeste punkt på øriget er beskedne 2 meter.

Det smukkeste ved Maldiverne er Maldiverne selv, og ingen strande, ingen palmer, ingen koralrev og ingen farver kan konkurrere med de 1190 små koraløer midt i det Indiske Ocean.

Der er ikke mange kulturelle og historiske oplevelser her og langt de fleste af de små "atoller", som de kaldes, er ubeboede. Til gengæld byder en rejse til Maldiverne måske på det vi har mest behov for: et afbræk fra en travl hverdag, hvor man kan få ladet batterierne op ved at lave (næsten) ingenting. Sammen. Det er den ultimative luksus og selvforkælelse. Langt de fleste resorts er opbygget i lokale naturmaterialer i bungalow-stil og ligger ugeneret på sin egen lille ø, hvor man finder en tilbagelænet tropisk charme, væk fra den moderne livs hektiske tilværelse. Sammen med jer, vil vores erfarne rejseeksperter kunne udvælge det helt rigtige resort, som afspejler jeres livsstil og opfylder drømmerejsens behov.

Prøv selv at kaste et flygtigt blik på billederne, og du kan sikkert allerede fornemme, hvordan en rejse til Maldiverne kan give dig og dine nærmeste de bedste muligheder for at nyde tiden og de øjeblikke, der gør jeres rejse længere end de dage, den varer.

 

Hvorfor rejse til Maldiverne med Lords Travel?

  • Lords Travel har arrangeret luksus rejser siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter luksusferien til Maldiverne I kommer rigere hjem fra.
  • Vi har eksklusive aftaler med de bedste strand- og bungalow resorts på Maldiverne, som vi selv har håndplukkede. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Maldiverne består af 1190 små koraløer, og forskellen på de bedste og de næstbedste øer og resorts kan være svære at få øje på alene ud fra billeder og beskrivelser. Ring i stedet og spørg os -  vi har erfaringen, og vi deler den gerne med jer. 
  • Uanset om der er tale om en bryllupsrejse med ophold på et bungalow resort kun til de voksne, eller man planlægge at rejse med børn til et luksus hotel, så skal en rejse til Maldiverne ikke udtænkes - den skal gennemtænkes. Vi er eksperter og mener stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Fortæl os om jeres feriebehov og vi sammensætter rammen for en enestående og mindeværdig luksusferie.
  • Når I vælger Lords Travel som rejsebureau, så giver vi jer det løfte, som står skrevet under vores navn, at I skal komme rigere hjem, end I rejste ud.
Rejser:
Velassaru: Bungalowferie med Stil

Velassaru: Bungalowferie med Stil

Blændende kridhvide sandstrande og svæjende palmer kendetegner Small Luxury hotellet Velassaru. Blot en halv times sejltur fra Male. Ideelt til afslapning og forkælelse.

dage / Pris pr. person fra kr. 0
LÆS MERE
Anantara Dhigu: 5* Familieferie

Anantara Dhigu: 5* Familieferie

Anantara Dhigu er et underspillet luksusresort til børnefamilien med drømmen om en klassisk bungalowferie til Maldiverne. Inkl. halvpension og gratis frokost til børn.

dage / Samlet pris fra kr. 0
LÆS MERE
Dhigali, Maldiverne: Snorkling og afslapning med stil

Dhigali, Maldiverne: Snorkling og afslapning med stil

Snorkling, salighed og samvær - rejser til Maldivernes populære resort, Dhigali, er balsam for krop og sjæl.

9 dage / Pris pr. person fra kr. 32.995
LÆS MERE
Relateret rejseinspiration:
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse