Luksus rejser til Malaysia | Luksusferier og rundrejser - Lords Travel

Malaysia

Mulighedernes rejseland

En rejse til Malaysia er et charmerende miks af nostalgisk kolonihistorie, moderne glas og stålbygninger, verdens ældste regnskove, kilometervis af mennesketomme strande og en lokal befolkning, som er indbegrebet af livsglæde. Det multietniske sammensurium af malayer, kinesere og indere mestrer næsten alle det engelske sprog, hvilket gøre det nemt og sikkert at færdes næsten overalt.


Om det er vandreture i Taman Negara og Belum Nationalpark eller forkælelse på den fristende trope-ø Langkawi – der venter nogle af vor klodes mest eventyrlige og fantastiske oplevelser på en ferie til Malaysia. 
Siden 1986 har Lords Travel arrangeret luksusophold og klassiske rundrejser til Malaysia, tilpasset individuelle behov. Altsammen til konkurrencedygtige priser. For os er en rejse til Malaysia ikke bare en vare på en hylde. Vi er alle forskellige, og vi mener ikke, at én rejsetype passer til alle. Vi indgår derfor altid i dialog omkring jeres rejsedrømme for at give den maksimale rejseoplevelse. 

Vi kan dette, fordi vi kender dette fabelagtige rejseland fra både studier og egne ferier i Malaysia. Vi har selv udvalgt hotellerne og sammensat rundrejserne. Derfor kan vi rådgive ned til mindste detalje og tilpasse – det er en del af det, vi kalder god service.

 

Hvorfor rejse med Lords Travel til Malaysia?

  • Lords Travel har arrangeret rejser til Malaysia siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter drømmerejsen, I kommer rigere hjem fra.
  • Vi har eksklusive aftaler med en række hoteller og strandresorts i Malaysia, som vi har håndplukkede. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Malaysia er stort og landet mangler hverken rejsemål eller hoteller. Kunsten er at ramme rigtigt. Vi har erfaringen, og vi deler den gerne med jer.
  • En rejse til Malaysia skal ikke udtænkes - den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Ring og fortæl os om jeres feriebehov og forhåbentlig oplever du at en rejse med Lords Travel var bedre end jeres seneste ferie.
Rejser:
Klassisk Malaysia Rundrejse

Klassisk Malaysia Rundrejse

Populær og alsidig Malaysia rundrejse dybt ind i landets historie med ophold på kulturøen Penang, strandferie på tropiske Langkawi og afrundning med Kuala Lumpurs grønne storbypuls.

dage / Pris pr. person fra kr. 0
LÆS MERE
Paradis på Borneo

Paradis på Borneo

Oplev Borneos fantastiske naturrigdom. Tag på en 2 ugers eventyrlig luksusrejse, der bringer jer gennem frodig regnskov frem til fristende kridhvide strande.

dage / Pris pr. person fra kr. 0
LÆS MERE
Relateret rejseinspiration:
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse