Thailand

Thailand bliver vi aldrig færdige med...

Og skal vi dømme efter den modtagelse vi får, hver gang vi sætter vores fødder i smilets land, så bliver Thailand heldigvis heller aldrig færdig med os. Måske fordi Thailand har det meste. Stranden. Vandet. Varmen. Køkkenet. Smilene. Pladsen til at opleve nyt eller lade pulsen komme helt ned. Og naturligvis resorts, der forstår hvad forkælelse betyder. Både til familien og til parret. Det er ikke tilfældigt, at mange kommer tilbage til Thailand. Det gør vi også.

Hos Lords Travel har vi skræddersyet unikke og oplevelsesrige luksusrejser til Thailand siden 1986. Vi har dermed over 30 års erfaring med at vælge – og endnu vigtigere – fravælge fly, hoteller, strandresorts og udflugter, som ikke passer jeres ønsker og behov. For når landet og ikke mindst udvalget er så stort som Thailand, så handler vores arbejde mere om at finde de rigtige flytider, hoteller og udflugter end de billigste. Vi mener nemlig, at de bedste rejser til Thailand er dem, som er kompromisløst tilpasset jeres behov. Altsammen til meget konkurrencedygtige priser. Så kontakt os endelig, som sagt, vi har erfaringen, og vi deler den gerne med jer.

 


Thailand har det hele...

En nedslidt kliche, vil nogen måske mene. Og med god grund. Men i Thailands tilfælde bliver vi for en gangs skyld nødt til at gøre en undtagelse. Vi savner nemlig ord, der på en bedre måde kan indramme den fulde og hele historie om smilets land. For Thailand har så uendeligt meget mere at byde på end verdens bedste strande under verdens smukkeste himler. Og landet handler om så meget mere end den eksotiske duft af citrongræs og grillede skalddyr, der altid møder dig, uanset om du står ved et fortravlet gadekøkken eller har sat dig til rette på en luksuriøs gourmetrestaurant.

Det som sætter sig dybt hos enhver, der besøger Thailand er smilet. Den venlige og gæstfri befolkning, minder dig om, at netop smilet er den korteste afstand mellem mennesker. Og det minder dig om, at verden ville se anderledes ud, hvis flere delte denne indstilling.

Det er mødet med denne kultur, der i sidste ende vil gøre din rejse til Thailand længere end de dage, den varer. Vi er sikre på, at du vil vende rigere hjem, end da du rejste ud. 

I Thailand er der både plads til dem, der kommer for at slappe af på strandene, og til de mere eventyrsøgende, der kommer for at opdage det ukendte og uberørte. Mange tror fejlagtigt, at Thailand efter masseturismens indtog udelukkende er lig med Bangkoks højhuse, Pattayas go-go barer og Patongs overfyldte strande. Intet kunne være mere forkert. Faktisk skal man besynderlig få kilometer væk fra charterturismens masser, før man finder rolige fiskerlandsbyer, øde strande og uspoleret natur.
Thailand er et smukt og mangfoldigt land og opfylder alle de vigtigste behov til en afslappende men samtidig oplevelsesrig ferie. Alt sammen til priser man kun tør drømme om herhjemme.

Og så er der maden...

Thailand byder på gastronomiske oplevelser af de helt store. De store hoteller serverer vidunderlige morgenmadsbuffeter, mens menuen i mange af de små landsbyer står på ris, ris og atter ris. Man kan få friskfangede skaldyr serveret i romantiske omgivelser ved strandkanten, eller stegte egern, frøer og cikader serveret på en pind på det lokale marked. Her er både eksotiske frugter og stærke krydderier, og det hele har rod i en århundredelang madkultur, som man heldigvis ikke betaler mange bath for at deltage i.

Hvorfor rejse til Thailand med Lords Travel?

  • Vi har arrangeret rejser til Thailand siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter drømmerejsen, I kommer rigere hjem fra.

  • Vi har eksklusive aftaler med en række hoteller og strandresorts i Thailand, som vi har håndplukket. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.

  • Thailand er stort og landet mangler hverken rejsemål eller hoteller. Kunsten er at ramme rigtigt. Vi har erfaringen, og vi deler den gerne med jer, og lover at sammensætte en personlig anlagt ferie med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

  • En rejse til Thailand skal ikke udtænkes - den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Ring og fortæl os om jeres feriebehov og forhåbentlig oplever du at en rejse med Lords Travel var bedre end jeres seneste ferie.

Rejser:
Sarojin: Mageløse Strandluksus

Sarojin: Mageløse Strandluksus

The Sarojin i Khao Lak er en klasse for sig. Oplev den udsøgte stil og service på dette verdenskendte luksus boutique-resort. Bestil jeres livs forkælelsesferie idag.

11 dage / Pris pr. person fra kr. 12.995
LÆS MERE
Intercontinental: Storby og Strandferie

Intercontinental: Storby og Strandferie

Kombiner strandferien i Thailand på det nyeste luksushotel med storbyophold på Intercontinental i Singapore.

12 dage / Pris pr. person fra kr. 12.495
LÆS MERE
The Surin: Bungalowferie med Stil

The Surin: Bungalowferie med Stil

Gemt i en privat bugt, væk fra masseturismen, er The Surin et af Thailands mest charmerende femstjernet bungalow resorts. Et frodigt åndehul fra den travle hverdag for den kræsne livsnyder.

11 dage / Pris pr. person fra kr. 12.495
LÆS MERE
Førsteklasses Familieferie i Khao Lak

Førsteklasses Familieferie i Khao Lak

Rejs til det fornemme J.W. Marriott Resort i Khao Lak. JW Marriott er et fyrsteligt resort med pragtfulde faciliteter i luksuriøse tropiske omgivelser og et væld af aktiviteter for hele familien.

12 dage / Samlet pris fra kr. 37.995
LÆS MERE
Tongsai Bay: Koh Samui for Livsnydere

Tongsai Bay: Koh Samui for Livsnydere

En oase af klassisk luksus. Oplev Koh Samuis mest fredfyldte 5-stjernede øko-venlige resort med resort. Det luksuriøse og intime Tongsai Bay, lige nord for den pulserende Chaweng.

12 dage / Pris pr. person fra kr. 16.995
LÆS MERE
Strande og Jungle  i Sydthailand

Strande og Jungle i Sydthailand

Oplev Thailands bedste strande med junglestemning i Khao Sok Nationalpark med ophold på Elephant Hills. Her kombiner I den klassiske badeferie i Thailand med storslåede naturoplevelser.

15 dage / Pris pr. person fra kr. 14.795
LÆS MERE
Strandferie i Sydthailand

Strandferie i Sydthailand

En klassisk rejse til Sydthailand med en uges strandferie på den fredfyldte trope-ø Koh Yao efterfulgt af en uges badeferie i Khao Lak.

dage / Pris pr. person fra kr. 0
LÆS MERE
Se vores håndplukkede hoteller i Thailand
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle jeres ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse