Rundrejser til Vietnam | Privat guide og chauffør - Lords Travel

Vietnam

Vietnam er indbegrebet af Orientens mystik...

Særligt naturen er vidunderlig, smuk og fortryllende. I Tonkinbugten finder man det finurlige havlandskab Halong Bay, hvor små, høje kalkstensøer i massevis stiger lodret op fra det stille vand. Langs hele den ca. km 1000 lange kyst finder man maleriske fiskerbyer og palmeklædte strande, og stort set hele det sydlige Vietnam er dækket af det store og frodige Mekongdelta, der både er rigt på dyreliv og kultur.

Seværdighederne vidner om en yderst afvekslende kulturhistorie, og hvor der værnes om den gamle kultur til dagligt er Vietnam samtidig en fremadstormende nation med fuld damp på kedlerne! Derfor opleves Vietnam af den rejsende som et kontrastfyldt land, hvor både fortiden og fremtiden sætter sit præg på det nutidige liv. Og netop dette forhold er med til at give den rejsende en unik og oplevelsesrig rejse, der både fryder sanserne og udfordrer kulturforståelsen.

Hvorfor rejse med Lords Travel til Vietnam?

  • Vi har arrangeret rundrejser til Vietnam siden 1986, og  vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detajle, der gør hele forskellen. Vi sammensætter drømmerejsen, I kommer rigere hjem fra.
  • Vi har eksklusive aftaler med en række hoteller og strandresorts i Vietnam, som vi har håndplukkede. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Vietnam er stort og landet mangler hverken rejsemål eller hoteller. Kunsten er at ramme rigtigt. Vi har erfaringen, og vi deler den gerne med jer.
  •  En rejse til Vietnam skal ikke udtænkes - den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Ring og fortæl os om jeres feriebehov og forhåbentlig oplever du at en rejse med Lords Travel var bedre end jeres seneste ferie.
Rejser:
Nord- og Centralvietnam Rundrejse

Nord- og Centralvietnam Rundrejse

En unik Vietnam rundrejse. Fra Hanoi og Halongbugtens smukke skærgårdshav, til historiske Hué og strandophold i Hoi An. Kan anbefales både til førstegangsrejsende.

14 dage / Pris pr. person fra kr. 26.995
LÆS MERE
Syd- og Centralvietnam Rundrejse

Syd- og Centralvietnam Rundrejse

Spændende Vietnam rundrejse fra Sydvietnams metropoliske storby Saigon, gennem Mekongdeltatet og til strandene i fortryllende Hoi An.

dage / Pris pr. person fra kr. 0
LÆS MERE
Se vores udvalgte hoteller i Vietnam
Relateret rejseinspiration:
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse