Rejser til det Indiske Ocean | Luksus Badeferier - Lords Travel

Indiske ocean

Drømmedestinationer over dem alle...

Krystalklart vand med tusinder af farverige koralfisk, kridhvide palmestrande, en smilende befolkning og pragtfulde resorts med service i verdensklasse. Det Indiske Ocean med sine hundredevis af små og store øer står som den ultimative drømme destination for mange danskere på jagt efter eksotisk forkælelse og velvære. Det Indiske Ocean er også en af de mest populære destinationer for bryllupsrejser og romantiske parferier. Men familier skal ikke føle sig uvelkomne. Flere steder findes der familievenlige resorts, og selv de mindre øer kan byde på mere end blot afslapning og forkælelse.

Vi har udvalgt nogle af områdets mest pragtfulde resorts. Glæd jer.
 


Overalt finder man en tilbagelænet tropisk charme og hver en ø har sit eget helt unikke særpræg. De vestligere øer, tæt på Afrika, er påvirket af både afrikansk kultur og fransk kolonialisme, mens de østlige øer er mere influeret af Indien.

Flere steder kan I forvente at blive overraskede med helt unikke kultur- og naturoplevelser. De små øer er velsignet med en blomstrende fordighed og et rigt fugle- og dyreliv - og under havoverfladen venter et eventyr af liv i alle regnbuens farver.

 

Hvorfor rejse til det Indiske Ocean med Lords Travel?

  • Det Indiske Ocean er stort og området mangler hverken rejsemål eller luksus resorts. Kunsten er at ramme rigtigt. Vi har erfaringen, og vi deler den gerne med jer.
  • Uanset om du hører til de nysgerrige rundrejsegæster eller de samværsfokuserede livsnydere, så lover vi at sammensætte en personlig anlagt ferie med udgangspunkt i dine ønsker og behov.
  • Lords Travel har arrangeret luksusrejser til det Indiske Ocean siden 1986, og derfor har vi eksklusive aftaler med en række hoteller og strandresorts i området. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.

 

Rejser:
Dinarobin: Mageløse Mauritius

Dinarobin: Mageløse Mauritius

Mageløse rejse til Mauritius. Oplev det lækre Dinarobin resort med en af øens bedste strande ved Le Morne. Luksusrejse til Mauritius for den kvalitetsbevidste livsnydere.

dage / Pris pr. person fra kr. 0
LÆS MERE
Mauritius: Familieferie for Livsnydere

Mauritius: Familieferie for Livsnydere

Constance Belle Mare Plage er et super-charmerende førsteklasses resort, beliggende direkte ud til en af Mauritius mest billedskønne strande. Mulighed for opgradering til all-inclusive i gourmet klassen.

dage / Samlet pris fra kr. 0
LÆS MERE
Trou aux Biches: 5* Familieluksus

Trou aux Biches: 5* Familieluksus

Femstjernet Trou aux Biches er omgivet af billedskønne sandstrande, hvor palmerne svajer og det turkise hav glimtrer. En familierejse til Mauritius, hvor drømme leves ud og uforglemmelige familieminder skabes.

dage / Samlet pris fra kr. 0
LÆS MERE
Velassaru: Bungalowferie med Stil

Velassaru: Bungalowferie med Stil

Blændende kridhvide sandstrande og svæjende palmer kendetegner Small Luxury hotellet Velassaru. Blot en halv times sejltur fra Male. Ideelt til afslapning og forkælelse.

dage / Pris pr. person fra kr. 0
LÆS MERE
Anantara Dhigu: 5* Familieferie

Anantara Dhigu: 5* Familieferie

Anantara Dhigu er et underspillet luksusresort til børnefamilien med drømmen om en klassisk bungalowferie til Maldiverne. Inkl. halvpension og gratis frokost til børn.

dage / Samlet pris fra kr. 0
LÆS MERE
Dhigali: Stil og Snorkling

Dhigali: Stil og Snorkling

Det sidste nye skud på stammen af luksus resorts på Maldiverne. Dhigali ligger i Raa-atollen og byder på snorkling og afslapning i stil.

9 dage / Pris pr. person fra kr. 32.995
LÆS MERE
Se vores hoteller i Det Indiske Ocean
Relateret rejseinspiration:
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse