Cambodja rundrejser | Ferie med erfarent rejsebureau - Lords Travel

Cambodja

En rejse til Cambodja er et tankevækkende eventyr...

Navnlig to historier trænger sig på, når talen falder på khmerernes land i hjertet af Indokina. Den ene er historien om det prægtige Khmerrige, der reagerede det meste af Indokina fra 9. - 15. århundrede. Den anden er historien om det djævelske folkemord, begået af Pol Pot og De Røde Khmerer fra 1975 - 1979. Men der er rent faktisk en tredje. Historien om et land i udvikling, et smilende folkefærd med en ligeså fantastiske madkultur og smukke uspoleret kyststrækninger. Cambodja byder sine besøgende på mange unikke og spændende oplevelser.

Midt i Cambodjas jungle tårner det gigantiske tempelområde Angkor Wat sig op og blevet nærmest symbolet på Cambodja. Bygget af Khmerene i en periode på over 500 år, forladt og først fundet igen i 1860'erne. Angkor Wat er nærmest symbolet på Cambodja, og det er vitterligt et mekka for folk med hang til lærdom og trang til eventyr.

Dele af området er blevet restaureret og fremstår som nøjagtige kopier af de oprindelige templer. Mens andre områder slet ikke er blevet rørt siden opdagelsen, og derfor er delvist skjult af junglens bevoksning. Man føler sig næsten som en opdagelsesrejsende, når man kravler rundt i ruinerne af et enormt tempel, der er blevet offer for naturens magt - idet 50m høje træer er vokset lige igennem murbrokkerne, eller simpelthen bare har slået rødder uden om og er vokset ovenpå.

Mindet om fortiden er tømret fast med milepæle i khmerernes erindring, men viljen til at se frem er måske endnu større. Som turist bliver man taget imod med åbne arme, og mødet vil være ligeså lærerigt for dig som det vil for dem.

Hvorfor rejse med Lords Travel til Cambodja?

  • Lords Travel var blandt de første til at tilbyde rundrejser til Cambodja med privat guide og chauffør fra Danmark. Vi forstår derfor bedre end nogen, de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. 
  • Vi har eksklusive aftaler med en række hoteller og resorts i Cambodja, som vi har håndplukkede. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Vores rundrejser til Cambodja giver Jer indsigt i de lokale traditioner, kulturelle værdier og ikke mindst et øget velbefindende grundet match imellem behovet for afslapning og søgen efter oplevelser.
  • I får som rejsende sikkerhed for tryghed, afslapning og velvære afstemt efter jeres personlige behov.
  • En rejse til Cambodja skal ikke udtænkes - den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Ring og fortæl os om jeres feriebehov og vi sammensætter drømmerejsen, I kommer rigere hjem fra.
Rejser:
Relateret rejseinspiration:
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse