Se vores udvalgte hoteller på Mauritius - Lords Travel

RESORTS PÅ MAURITIUS

Lords Travels Hotelklassifikation

Hos Lords Travel er vi kræsne, og vi gør en dyd af at have indgående kendskab til vores udvalgte hoteller og resorts. Alle de resorts, vi anbefaler jer på rejsen til Mauritius, er underlagt Lords Travels omfattende kvalitetstjek. Det indebærer, at vi ofte kategoriserer et hotel en halv eller hel stjerne lavere end andre rejsearrangører for at sikre, at hotellet lever op til både vores og jeres forventninger. I enkelte tilfælde har vi valgt at opgradere et hotel eller resort, da vi ved selvsyn har konstateret, at de byder på et exceptionelt serviceniveau og stemning.

Det enkelte hotels kategorisering er ikke udelukkende baseret på de fysiske faciliteter, men strenge udvalgskriterier i forhold til beliggenhed, service og ikke mindst atmosfære. 

 


Vores udvalg af strandresorts

Vi praler ikke med Danmarks største udvalg af hotelmuligheder i Mauritius. Tværtimod. Vi håndplukker resorts og har kun aftaler med de bedste luksushoteller. Dem kan vi til gengæld tilbyde til samme pris eller billigere, end du kan finde på nettet. Fælles for dem alle er en høj standard, der giver plads og tid til at nyde både stedet og hinanden, og derfor handler det ikke udelukkende om pris eller stjerner, når vi udvælger de resorts, vi samarbejder med. Faktisk vil vi hellere sende jer afsted til et charmerende 4-stjernet resort med personlig service end et 5-stjernet hotel, hvor personalet end ikke kan trække på smilebåndet.

Vores resorts ligger ofte i private bugter – helst et stykke væk fra charterturismen. Det betyder konkret, at de som regel ligger 10 – 15 minutters kørsel fra de livlige områder eller hvor der er bygget resorts på stribe. Og det er et helt bevidst valg. Vi ønsker nemlig at give vores Mauritius rejsende en fredfyldt og tidsløs base, hvorfra man efter eget valg og i eget tempo kan tilvælge de aktiviteter,  som man har lyst til at besøge. Det giver efter vores mening de bedste betingelser for den ro og fordybelse, der fra de fleste af vores kunder blev efterspurgt, når rejsen bliver bestilt. Det er uanset, om I rejser som par, familier eller en såkaldt 3-generationsrejse. Og med 365 fortravlede dage om året er der ikke noget at sige til, at den sparsomme ferietid vi har til rådighed, både skal prioriteres og planlægges ordentligt.

Hvorfor bo på et af Lords Travels udvalgte resorts?

  • Vi er kræsne. Vi udvælger kun det bedste.
  • Vi har eksklusive aftaler med resorts til de bedste priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • Fordi vi mener ikke at det dyreste altid er det bedste.
  • Vi udvælger udfra strenge kvalitetsparametre, ikke lobbyens udseende.
  • Vi har erfaringen og har set de fleste resorts på Mauritius siden 1986.
Hoteller:
Se vores rejser til Mauritius
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse