Balis Bedste Villa Resorts - Lords Travel

Bali Klassikeren

Kunstnerbyen Ubud er Balis kulturelle centrum. Her skal I bo betagende smukt på Wapa di Ume i en villa med privat pool. Efter afslapning i de mest naturskønne omgivelser skal I videre til det dansk-ejet Damai Lovina. Vi tager jer via Pendawa landsbyen og let vandring i Munduk området til Damai Lovina, hvor I skal tilbringe 4 skønne nætter med halvpension. Efterfølgende har I en sightseeing transfer hvor Ibl.a. besøger nogle af Balis historiske seværdigheder, heriblandt, Goa Gajah, Goa Lawah og Besakih templet ved vulkanen Mt. Agung, inden I når frem til Sanur hvor jeres rejse skal slutte af med manér. Sanur byder på en af Balis bedste strande. Tempoet er simpelthen roligere her og selv bølgerne er mere beherskede pga. koralrevet. I bor på et af Sanurs mest charmerende resorts, The Pavilions.

Gode Grunde til at vælge denne rejse til Bali

  • Det er en klassisk rejse til Bali hvor I oplever Balis højdepunkter, mens I bor på charmerende små villa-resorts.
  • Denne Bali rejse kan sammensættes med flere kombinationsmuligheder. Vi har nøje udvalgt hotellerne til denne pakkerejse til Bali, men kan udskiftes med andre, hvis I har udset noget specifikt. Det er ligeledes muligt at forkorte og forlænge rejsen ift. jeres ønsker og behov. Vi giver altid en ærlig og oprigtig mening om hvad der vil passe jer bedst.
  • Ring eller skriv til os om jeres feriebehov, og vi lover at gøre os umage med at finde den optimale Balirejse til jer med mindeværdige oplevelser.
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse