Rejser til Borneo | Rundrejse med erfarent rejsebureau - Lords Travel

Borneo

En af verdens største øer. Nogle af verdens største oplevelser

Borneo er verdens tredjestørste ø og indbegrebet af spændende kultur, fantastisk natur og enestående dyreliv. Her møder man de fascinerende orangutanger, enten i regnskoven eller på en af de to orangutang rehabiliteringscentre, Semenggoh og Sepilok. I ser skildpadde-æg klække på paradisstrande. I sejler op ad Kinabatangan floden i Sukau, hvor I finder næsehornsfugle og næseaber med deres altid medfølgende harem. I kan endda opleve dværg-elefanter og verdens mindste næsehorn - hvis I er heldige.

Ikke mindre imponerende er Iban-folkets langhuse. Her anvender de gamle hovedjægere stadig pusterør, og lokale eksperter vil forsøge at lære jer den ældgamle teknik. Strandelskere vil tabe deres hjerter til de kridhvide strande, som man ofte har næsten for sig selv. Dertil kommer de fantastiske øer fx Lankayan og Sipadan, som er nogle af verdens bedste dykker-steder. Borneo er epitomien af det asiatiske eventyr.

Vores Borneo rundrejser er sammensat, så I får en nuanceret og dybdegående oplevelse af rejsemålet – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kontakt os endelig, for alle vores Borneo rejser kan tilpasses individuelle behov.

 

 

Hvorfor rejse med Lords Travel til Borneo?

  • Lords Travel har arrangeret rundrejser til Borneo siden 1986, og vi forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. Vi sammensætter Borneo rejsen, I kommer rigere hjem fra.
  • Vi har eksklusive aftaler med en række lodges og hoteller på Borneo, som vi har håndplukket. Alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Vi kalder det Affordable Luxury.
  • En rejse til Borneo skal ikke udtænkes - den skal gennemtænkes. Derfor mener vi stadig at kunne noget, som internettet ikke kan. Ring og fortæl os om jeres feriebehov og forhåbentlig oplever du at en rejse med Lords Travel var bedre end jeres seneste ferie.
Rejser:
Paradis på Borneo

Paradis på Borneo

Oplev Borneos fantastiske naturrigdom. Tag på en 2 ugers eventyrlig luksusrejse, der bringer jer gennem frodig regnskov frem til fristende kridhvide strande.

dage / Pris pr. person fra kr. 0
LÆS MERE
Se vores udvalgte hoteller på Borneo
Relateret rejseinspiration:
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse