Raffles Praslin | Luksusrejse til Seychellerne - Lords Travel

Raffles: Luksuriøs Poolvillaferie med Stil

Det prestigefyldte Raffles Resort, bestående af 86 villaer i Creole-stil, rejser sig majestætisk på de nordøstlige skråninger af Praslin, som en eksklusiv indhegnet landsby med verdensklasse havudsigt. Raffles er blandt Seychellernes bedste luksus resorts og tilbyder sine gæster en førsteklasses service og en imponerende vifte af faciliteter, herunder en swimmingpool, som er 45 meter lang og dermed blandt de længste i Det Indiske Ocean.

Selv de mindste villaer med haveudsigt er enormt store med en størrelse på 125 kvadratmeter. Herefter kategoriseres de fra villaer med havudsigt, pool og panoramisk udsigt til den største af dem alle, den fire-værelses Pool Residence, som er velegnet til rejser med tre generationer. Fælles for alle villaer er den overdådige indretning med kingsize-senge, påklædningsrum, indendørs og udendørs brusere samt badekar placeret under panoramavinduer, der byder på betagende udsigter.

Selvom antallet af villaer kan virke lidt misvisende, strækker Raffles Seychelles sig over 40 hektarer, så der er ikke tale om et lille resort. Private butlere suser op og ned ad de blomsterforede stier i elektriske golfvogne, der transporterer gæster i kaftaner til stranden, en af resortets seks restauranter (der serverer asiatisk, middelhavs- og indisk køkken) eller et havudsigt behandlingsrum på spaen, hvor japanske kar, chakra-afbalancering og foryngende mineralrige indpakninger venter. Her er intet for besværligt. Der er en Romantik Specialist til nygifte og en uforfærdet concierge, der kan arrangere besøg i Praslins UNESCO-arv, palme-skov eller udflugter til øer ude på havet til dykning, grillfester og fuglekiggeri. Efter alt dette, vil du have brug for at trække dig tilbage til din overdådige villa og ligge på din forhøjede, koralfarvede seng og blot betragte den fantastiske udsigt for at komme dig igen.

Udover at nyde alt, hvad Raffles Praslin har at tilbyde, kan du også bruge resortet som din base for at udforske Praslin og de omkringliggende øer. På Praslin ligger den fantastiske Vallée de Mai, et UNESCO-verdensarvssted, der er hjemsted for det ikoniske Coco de Mer-palmetræ og et forunderligt økosystem med unikke plantearter. Tag på eventyr til Curieuse Island, hvor du kan møde de majestætiske Aldabra-gigantskilpadder i deres naturlige habitat og udforske de fantastiske naturreservater. Curieuse Island kan nås på omkring 20-30 minutters bådsejlads fra Praslin. Besøg også La Digue og oplev øens afslappede atmosfære, de billedskønne strande og den berømte Anse Source d'Argent, der betages af dens blændende skønhed. La Digue ligger kun en kort bådtur væk fra Praslin og kan nås på omkring 15-20 minutter. Med Raffles Praslin som din base er mulighederne for at skabe uforglemmelige ø-oplevelser uendelige.

Og for dem der søger eventyr, er Raffles Praslin den ideelle base for at udforske øen og dens omgivelser. Gæsterne kan opleve Vallée de Mai, et UNESCO-verdensarvssted, og beundre det ikoniske Coco de Mer-palmetræ. Der er også mulighed for at tage på eventyr til Curieuse Island for at møde de majestætiske Aldabra-gigantskilpadder i deres naturlige habitat og udforske de fantastiske naturreservater. Alternativt kan man hoppe til La Digue og udforske øens billedskønne strande, herunder den berømte Anse Source d'Argent.

Fra ø-hop til afslapning ved poolen, tilbyder Raffles Praslin en uforglemmelig oplevelse, hvor hver dag er en fejring af livet og luksus, der beriger sindet og forfrisker sjælen.

Gode grunde til at vælge denne rejse til Seychellerne

Luksuriøs indkvartering: Raffles Praslin tilbyder 86 Creole-stil villaer, der omfatter alt fra haveudsigt til panoramisk udsigt og er udstyret med overdådige faciliteter som private pools og kingsize-senge.

Førsteklasses service: Med private butlere, romantikspecialister og en uforfærdet concierge står Raffles Praslin for en serviceoplevelse i verdensklasse, hvor intet er for besværligt for gæsterne.

Uendelige muligheder for eventyr: Gæsterne kan udforske de omkringliggende øer som Curieuse Island og La Digue, opleve Vallée de Mai, et UNESCO-verdensarvssted, samt nyde de fantastiske strande og naturlige skatte, som Seychellerne har at byde på.

Fejring af livet og luksus: Fra ø-hop til afslapning ved poolen er hver dag på Raffles Praslin en fejring af livet og luksus, hvor gæsterne kan berige sindet og forfriske sjælen med en uforglemmelig oplevelse.

Lords Travel - Din vej til eksklusive øoplevelser: Vores ekspertise sikrer, at din rejse til Raffles Praslin bliver en uforglemmelig oplevelse. Med vores skræddersyede rejseplaner og personlige service sikrer vi, at du får mest muligt ud af din luksusferie på Seychellerne. Fra luksuriøs indkvartering til eventyr på de omkringliggende øer er Lords Travel din partner på vejen til enestående øoplevelser

Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse