Belmond Jimbaran Puri Bali - Lords Travel

Belmond Jimbaran Puri Bali

Bali


Jimbaran Puri Bali er et klassisk balinesisk resort, direkte ud til Balis bedste strand i landsbyen Jimbaran, tæt ved både lufhavnen og de mange restauranter og butikker i det sydlige Bali. Resortet er en del af den prestigiøse Belmond-kæde (tidl. Orient Express).

Resortet:
Stort og stateligt førsteklasses resort bygget i balinesisk stil med stråtage langs en lang, hvid drømmestrand. Stor, flot swimmingpool med to restauranter, den ene direkte på stranden og en pragtfuld beach-side spa. 

Rummene:
Rummelige og meget komfortable stråtækte villaer med egen terasse eller courtyard. Store badeværelser med romantiske nedsænkede badekar. Enkelte luksusvillaer med privat pool. 

Lords’ Tip:
Et af de få hoteller som ligger direkte ud til til Jimbaran-stranden, og det perfekte udgangspunkt for at opleve det sydlige Bali. Godt til både familier og par.  Resortet ligger blot 15 min. fra lufthavnen – man kan se flyene lande og lette - men helt uden støj. 

Stil:
Klassisk balinesisk

Beliggenhed:
15 min. fra lufthavnen

Antal rum:
64

Hotelfaciliteter:
Swimmingpool, børnepool, to restauranter, pool bar, bibliotek, spa, butik

Værelsesfaciliteter:
Altan/veranda, badeværelse med kar og brus, tv, dvd-spiller, minibar, kaffe/te faciliteter, wifi, gratis kildevand og frugt.

Relaterede rejser:
Bali for livsnydere

Bali for livsnydere

En luksusrejse til Bali, pakkede med gourmet middage, spabehandlinger og udflugter. I bor på nogle af Balis mest charmerende villa-resorts.

LÆS MERE
Balis Magi

Balis Magi

Oplev Balis magi på en overdådig rejse fyldt med luksus. Start ferien på det lækre Belmond Jimbaran Puri Bali efterfulgt af forkælelse på Chedi Tanah Gajah i kunstnerbyen Ubud.

LÆS MERE
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse