Damai Lovina - Lords Travel

Damai Lovina

Bali


‘Hard to find, hard to leave’ er sloganet for denne danskejede resortperle, der ud over førsteklasses service i billedskønne omgivelser, byder på gourmetmad, smukke, smagfulde villaer og en perfekt beliggenhed med udsigt over Balis uberørte nordkyst og Javas fjerne vulkaner. Med blot 15 villa'er er Damai blandt Balis absolut hyggeligste boutique-resorts.

Resortet:

Bygninger i traditionel balinesisk stil omgivet af en smuk og frodig park på en bjergskråning bag Lovina. Resortet har egen organisk køkkenhave og farm, samt en beskeden, men vidunderlig spa, der leverer øens måske bedste behandlinger.  

Rummene:

Garden Villaerne er smukke, komfortable bungalows, smagfuldt og enkelt indrettet med balinesiske antikviteter. Pool Villaerne er store, nogle endda meget store villaer med private pools, overdådigt indrettet i en luksuriøs og personlig stil med ædeltræ, antikviteter og masser af plads.

Lords’ Tip:

Restauranten på Damai har altid været et trækplaster, men efter det netop er blevet fornyet med nye menuer kreeret af Per Thøstesen, er det helt i særklasse. Men Damai er først og fremmest afslapning og forkælelse i smukke omgivelser med førsteklasses service fra noget af det bedste personale på øen. Snyd ikke jer selv for en cocktail ved bålet med udsigt til solnedgangen bag Javas vulkaner.

Stil:

Udsøgt boutique-luksus

Beliggenhed:

3 1/2 time fra lufthavnen

Antal villaer:

15

Hotelfaciliteter:

24 timer room service, swimmingpool, restaurant, bar, spa, gratis wifi overalt, gratis yoga (efter hotellets program), gratis shuttle til Lovina, gratis kildevand overalt.

Værelsesfaciliteter:

Garden Villaer: Veranda, soveværelse med siddeafdeling, tv, dvd-spiller, aircondition, badeværelse, udendørs bruser, minibar.

Pool villaer: Terasse, bale-pavillion, pool, soveværelse, stue, tv, dvd-spiller, badeværelse med kar og brus, udendørs bruser, minibar.

Relaterede rejser:
Bali for livsnydere

Bali for livsnydere

En luksusrejse til Bali, pakkede med gourmet middage, spabehandlinger og udflugter. I bor på nogle af Balis mest charmerende villa-resorts.

LÆS MERE
Bali Klassikeren

Bali Klassikeren

Oplev gudernes ø på en klassisk rejse til Bali hvor I oplever det bedste øen har at byde på, med ophold på Wapa di Ume i Ubud, Damai Lovina og The Pavilions i Sanur.

LÆS MERE
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse