JW Marriott Khao Lak | Familiehotel Thailand - Lords Travel

JW Marriott Khao Lak

Thailand


JW Marriott er et fyrsteligt resort med pragtfulde faciliteter og er Khao Laks absolut bedste familiehotel. Her finder man et væld af aktiviteter og forkælelse for hele familien. Resortet ligger lidt over en times kørsel fra Phuket lufthavn og ca. 10 minutter nord fra Khao Laks strandpromenade, væk fra masseturismen i stille og rolige omgivelser. Beliggende direkte på en dejlig lang badestrand, her er der mulighed for lange gå ture og fx at opleve den fantastiske solnedgang i ro og mag. Oplev bl.a. elefantlejrene i nærheden af Khao Sok Nationalpark, tag på tempelvandring eller bare slap af på en af de mange uberørte palmestrande, der får rejsende til at vende tilbage til dette lille paradis igen og igen.

JW Marriott Khao Lak byder på familieværelser og værelser med mulighed for direkte adgang til poolen. Udover sine rummelige værelser kan resortet desuden prale af at have et af Sydøstasiens længste pools. Perfekt til familier.

 

Relaterede rejser:
Førsteklasses Familieferie i Khao Lak

Førsteklasses Familieferie i Khao Lak

Tag på en luksus familieferie til Thailand og bo på det nyrenoveret JW Marriott Resort i Khao Lak. Et fantastisk strandresort væk fra masseturismen og med et væld af aktiviteter for hele familien.

11 dage / Pris pr. person fra kr. 35.490
LÆS MERE
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse