Dhigali | Premium All-Inclusive på Maldiverne - Lords Travel

Dhigali: Premium All-Inclusive

Dhigalis all-inclusive pakke sikrer en fantastisk, bekymringsfri ferie, som I kommer rigere hjem fra. Rig på minder, rig på samvær.

Maldivernes skønhed udløser følelser af glæde og velbehag – helt ud i fingerspidserne og får øjnene til at slå smut af glæde. Rejser til Maldivernes 1190 små koraløer eller atoller er balsam for krop og sjæl.  Det krystalklare vand om de mange øer, venter på at du og dine kære indtager Maldivernes snorkling-oplevelser og får følelsen af, at være i paradis.

Det 4-stjernede premium all-inclusive resort, Dhigali, på Raa-atollen viser Maldiverne fra deres bedste side. Kun en vandflyver væk fra Malé, Maldivernes hovedstad, ligger et lille paradis. Helt unikt har Raa-atollen sit eget koralrev. Bare 3-4 meter fra strandkanten ser man koralrevet, som hurtigt daler til 20-25 meters dybde. Snorkling og dykning står derfor også centralt i Dhigalis aktivitetsudbud, der fx omfatter sejlture, delfin- og hvalspotting samt actionmættede fornøjelser som vandski og para-sailing. Par kan fx para-saile i dublet.

Men der er andet og mere, at komme efter på Dhigali resort. Oplev roen indfinde sig i hotellets infinity pool, og flyd fredfyldt hånd i hånd eller besøg det flotte spa-område, der har massage og behandlinger, der giver ro i sjælen og velvære i kroppen. Og naturligvis følger roen og stilheden til den villa, du vælger. Flere områder på øen har villaer, der ikke tilbyder opredninger eller børnesenge.

På resortets 8 restauranter og cafeér kan enhver nyde retter, som både smager og ser ud af mere.

Siden sin opstart har Dhigali været et tilholdssted for rejsende, der længes efter den ægte maldiviske lykke, omfavnet af moderne elegance og forkælet med omfattende premium all-inclusive tilbud. Her er hver detalje gennemtænkt for at skabe en uforglemmelig oplevelse, hvor gæsterne føler sig forkælede og velplejede.

Efter en omfattende renovering står resortet nu klar til at genåbne dørene den 1. juli 2024 og byde sine gæster velkommen tilbage. Glæd dig til at fordybe dig i den forbedrede Dhigali Maldives-oplevelse, hvor hvert øjeblik er fyldt med ren fornyelse.

Dhigali er unikt og dets ydre er fængende. Med sit enkle, æstetiske design er Dhigali et godt valg for par og den yngre familie, der ynder kombinationen af det moderne og det tropiske.

Rejser du til Maldiverne med børn, vurderer vi, at Dhigalis pop-up ’jungle’-pizzeria, vil begejstre ethvert barn og barnlig sjæl. Små folk er også velkomne i Dhigalis Kids Club og i spa-sektionen kan mor og datter eller far og søn nyde skræddersyede spa-oplevelser, der i årene som kommer, kan skylle fine billeder frem på nethinden.

Dhigalis all-inclusive pakke sikrer en bekymringsfri ferie, hvor I kan fokusere på at  styrke båndene til hinanden, som I kommer rigere hjem fra. Rig på minder, rig på samvær.

Gode Grunde til at vælge denne rejse til Maldiverne

  • Nyrenoveret (pr. 1. juli 2024) 4+-stjernet all-inclusive resort i moderne, eksklusiv, minimalistisk stil, der giver både kontrast til og samklang med naturen.
  • Dhigali og Raa-atollen har sit eget velbevarede koralrev med eksotisk undervandsliv få meter fra strandkanten.
  • Med 80 moderne villaer - på stranden og på pæle - er Dhigali egnet for par og yngre familier med små børn. Dhigali har en kids club for børn fra 4 år. 
  • Her får du det, vi i Lords Travel kalder ’affordable luxury’ og en bekymringsfri rejse.
  • Dhigali er særligt oplagt for jer, der vil dykke og snorkle i Maldiverne.
  • Ring eller skriv til os om dine feriebehov. Vi gør os al umage med at finde den optimale luksusrejse skræddersyet præcis til dig.
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse