Dhigali | Snorkling og Dykning på Maldiverne - Lords Travel

Dhigali: Stil og Snorkling

Førsteklasses Designerluksus på Maldiverne

Det 4+ stjernede Dhigali ligger i det paradisiske Raa-atoll, som er kendt for nogle af Maldivernes bedste dykkersteder. Blot en times eksotisk flyvetur fra Malé, Dhigali er det sidste nye skud på stammen af luksus på Maldiverne. Resortet breder sig på en forførende ø i stilfulde omgivelser, der indbyder til afslapning i hotellets store infinitypool med udsigt over den kridhvide koralstrand og masser af aktiviteter over og under det turkise hav. Dhigali har et af Maldivernes bedste husrev.

Lad jer fascinere af det rige undervandsliv på en snorkel eller dykkertur med den PADI- certificeret dykkerskole, eller nyd udsigten over det rolige hav efter en behandling i resortets spa. Dhigali er også kendt for sine gode restauranter og der kan tilkøbes en vidunderlig all-inclusive pakke, så man kan tage på ferie hvor der er styr på budgettet.

Alle villaer er stilfuldt indrettet i moderne stil.

Gode Grunde til at vælge denne rejse til Maldiverne

  • Nyt 4+-stjernet resort i moderne stil i det skønne Raa-atoll.
  • Raa-atollen er ca. 50 minutter med vandflyver eller indenrigsfly fra den internationale lufthavn i Male og er kendt for at være blandt de bedste steder på Maldiverne til at dykke. Dhigali har også sit eget velbavaret husrev med masser af undervandsliv, som gør det til et oplagt valg for dem, der ønsker at snorkle. 
  • Med sine 80 moderne villa'er og faciliteter er dette et oplagt sted for par men også den store familier på tværs af tre generationer. Dhigali byder nemlig på lidt af hvert inkl. en kids club og også kendt for god mad - og vel og mærke til en pris, der er til at betale.
  • Inkl. halvpension men mulighed for opgradering til all-inclusive med Dhigali Indulgence pakken for den ultimative bekymringsfri ferie. 
  • Ring eller skriv til os om dine feriebehov, og vi lover at gøre os umage med at finde den optimale luksusrejse du har råd til.
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse