Dinarobin: Mageløse Mauritius - Lords Travel

Dinarobin: Mageløse Mauritius

Rejser til Mauritius er perfekt til luksusferie. Men noget er mere perfekt end andet, og på Mauritius går det an at gradbøje perfektion. På halvøen Le Morne Brabant ved Mauritius yderste sydvestlige hjørne ligger to af vores øjesten. Brabant-monolitten som er på Unesco’s Verdensarvsliste og Dinarobin Hotel Golf & Spa. Deres samklang vil få dine øjne til at stråle om kap med solens glimt i havet – eller i din golfkølle. 

Helt derude hvor himmel møder hav, ligger Dinarobin ved vel nok Maritius bedste strand. Hvis du længtes efter både synet og følelsen af lange horisonter sammen med din livsledsager, så er stranden ved Dinarobin det rette valg. Her er udsyn og plads til at lade tankerne flyve hen over bølgen blå. Og når sindet er renset venter spa- og pool ved foden af den allestedsnærværende grønne og kulsorte bjergside, der minder os om, at Moder Natur kan så meget mere, end vi selv.

Brabant-monolitten knejser som det ensomme bjerg over Le Mornes lagune, pools og golfbaner. Og ved foden af bjerget kan I nyde udsigten fra turen rundt på Paradis Golf Club, 18-hullers par 72 golfbane. Dét er forkælelse af dit øje og lutrende for sindet.

En rejse til Mauritius, Le Morne-halvøen og Dinarobin er meget mere end pool, spa og golf med udsigt til hav og bjerg. Snorkling eller sejlture på koralrev, ture til kratersøer i den tropisk skov og gastronomien på Dinarobin, gør det let for enhver at nyde vejret på Mauritius og lade batterierne op. Og så ligger Dinarobin også nær Chamarel, der er Mauritius’ gastronomiske centrum, kan prale af en syvfarvet jordbund og ferskvandskaldyr.

Lad os og Dinarobin vise, hvordan I kommer rigere hjem fra Mauritius smukke laguner, verdens tredjestørste koralrev og den frodige natur.

Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse