Emerald Faarufushi: Luksuriøs fortryllelse for de forelskede - Lords Travel

Emerald Faarufushi - Femstjernet fortryllelse til forelskede

Afslappet. Ikke helt vågen. Morgensolen hilser dig kærligst godmorgen. Du løfter langsomt hovedet og ser noget af det smukkeste du ved. Din udkårnes skikkelse. En brystkasse, der løfter sig roligt op og ned, endnu ikke helt bevidst om, at dagens første stråler er virkelighed. Du lader blikket glide videre og synet af Maldivernes solopgang vækker dig helt. Det står klart – en ny dag i ferieparadis venter jer. 

Når I først er vågnet fra søvnens søde drømme, venter virkeligheden – et potpourri af autentisk luksus og turkisblå lagune, som blot venter på at blive udforsket. Øen, der strækker sig over blot syv hektar og huser 80 villaer spredt ud langs det krystalklare vand og den bløde sandstrand, er omgivet af en magisk lagune. Her trives øens husrev og er sundt, hvilket lover en fantastisk snorkeloplevelse fra starten. En platform for enden af moleen gør adgangen til lagunen sikker for snorklere (ingen båd nødvendig), og med en drop-off på 165 fod og køligere vandtemperaturer er der masser af levende koraller at udforske, samt flere fisk end du kan tælle.

Beliggende 45 minutters seaplane-tur fra Malé lufthavn i det nordlige Raa Atollen, omslutter Faarufushi dig med sine strande. Den frodige atmosfære på øen - hvor høje banyantræer og svajende palmer giver plads til skvadroner af snakkende terner - indgyder stedet en ægte følelse af en Robinson Crusoe-getaway. Træd sammen ind i Emerald Faarufushi gennemdesignende verden, og lad Lords Travel vise jer de rigtige grunde til, at Faarufushi kan matche jeres eget perfekte match.

Lavmælt og fængslende smukt, Emerald Faarufushi er et 5-stjernet luksusresort og medlem af den prestigefyldte kæde Leading Luxury Hotels of the World. Overvejer I en bryllupsrejse til Maldiverne eller bare en romantisk ferie til Maldiverne, så er det her stedet, I aldrig bliver trætte af at slå øjnene op til. Her hilser lyset fra Maldivernes røde solopgang jer godmorgen dag efter dag, og forvandler tropenatten til en solskinsbadet dag. 

Her er der absolut ingen risiko for kedsomhed. Udover de sædvanlige vandsportsaktiviteter kan du forvente tennis, pilates, volleyball, windsurfing, fitnessklasser og madlavningskurser samt to gratis udflugter om ugen. Aktiviteter og restaurantreservationer kan foretages via en app eller din villa-vært, og personalet er yderst opmærksomt i alle restauranter. Spaen er øens smukkeste del, med et gammelt Banyan-træ i centrum og blomsterfyldte haver omkring det. Efter en foryngende balinesisk behandling kan gæster strække sig ud på dagsenge som frøer på en liljepude.

Private ø-resorts gør dig til et fange-publikum for deres madoplevelser, men her er det heldigvis en stor højdepunkt. På Emerald Faarufushi, kan du forvente en luksuriøs all-inclusive pakke, der sætter standarden for afslappet elegance med hovedsageligt à la carte tilbud. Der er fem spisesteder at vælge imellem. 

I Aqua Restaurant ved stranden finder du en fusion af asiatiske smagsoplevelser og lokale samt internationale klassikere i buffetstil, hvor morgenmaden også serveres. Morgenmadsbuffeten dækker enhver mulig nationalitet og ernæringsmæssig præference, med gorgonzola, honningglasur, røget fisk, pumpernickelbrød, æggefri ris, risgrød og mere. Til frokost er der et stort udvalg af salater, herunder keto og paleo muligheder, samt karryretter, supper og gryderetter. Der er også en frisk pasta-station og en kok klar til at stege tun og kyllingefileter. Hver aften skifter temaet (Sri Lankansk karryaften er fremragende). 

Teppanyaki Grillen er et must, hvor teriyaki kylling og miso koralrejefisk grilles lige foran dig. Det er en god idé at reservere tidligt, da der kun er begrænset plads til de to sessioner, der tilbydes hver aften. 

Beach Grillen om dagen byder på stenbagte pizzaer og Wagyu-bøf-burgere, perfekt til at stille sulten efter snorkelturen. Om aftenen forvandles den til Carnivorous-restauranten, hvor du kan nyde brasiliansk picanha med en frisklavet chimichurri-sauce. 

La Asiatique er en nyåbnet restaurant på Emerald Faarufushi, der tilbyder en fortryllende oplevelse af asiatiske smagsoplevelser. Menuen på La Asiatique er sammensat af dygtige kokke, der forvandler traditionelle asiatiske opskrifter til kulinariske mesterværker. Gæsterne kan se frem til at udforske en bred vifte af retter, der spænder fra japanske sushi og sashimi til thailandske curryer og kinesiske stir-fries. Der er også vegetariske og veganske muligheder til rådighed, så alle kan nyde den vidunderlige smag af asiatisk mad.

For de nygifte er et bord på den romantiske overvandsrestaurant Mediterraneo et must. Her kan du nyde lokalt fanget wahoo confit og braiseret selleri med udsigt til de maleriske solnedgange og delfiner, der svømmer forbi. Det ville tage en uge at komme igennem cocktailmenuen (der inkluderer sukkerrør, blå ært blomst og dragefrugt blandt ingredienserne), og mocktail-menuen er lige så ambitiøs (prøv den Smilende Præst).

Emerald Faarufushi tager dets miljømæssige ansvar alvorligt og er en 100% plastikfri ejendom med sin egen vandflaskefabrik, hvor ferskvand udvindes fra havvand gennem omvendt osmose, mineraliseres og køles ned, før det serveres for gæsterne. Der er også et system til håndtering af madrester, hvilket resulterer i, at der produceres og spredes cirka 100 kg kompost om dagen tilbage til resortets køkkenhave. Der er desuden igangsat projekter, herunder en koraldyrkningsinitiativ.

Uanset om I er nygifte, forelskede eller fuldstændigt fortryllede af hinanden, påstår vi, at Emerald Faarufushi kan tilføre endnu mere magi til jeres forhold. Udover den hektiske aktivitet af de berusede eremitkrebs, føles Faarufushis blonde sand som jeres egen private oase at nyde. I sammenligning med de større resorts på Maldiverne, udstråler dette sted nemlig en intim stemning, men samtidig en fortryllende følelse af privatliv.

Gode Grunde til at vælge denne rejse til Maldiverne

  • Indbegrebet af femstjernet luksus: Det er underspillet, men den 5-stjernede rendyrkede luksus er så god, at Emerald Faarufushi er medlem af kæden Leading Luxury Hotels of the World. 
  • Oplev gastronomisk himmel: Emerald Faarufushi byder på en Deluxe All-Inclusive pakke, der omfatter fem førsteklasses restauranter. Uanset om du foretrækker det japanske, italienske eller sydamerikanske køkken, serveres kærlighed og kulinarisk mesterværk på et sølvfad.
  • Hengiv dig til romantikken: Nyd luksusen i Faarufushis smukke vandvillaer, hvor hvert eneste øjeblik er skabt til romantik og intimitet. Med resortets omhyggelige opmærksomhed på detaljer og elegant indretning bliver din oplevelse uforglemmelig.
  • Snorkling i verdensklasse: Opdag eventyret under overfladen i Raa-Atollen, hvor det farverige undervandsliv og smukke koralrev forvandler dine feriedrømme til virkelighed.
  • Lords Travel er din eksklusive indgang til Emerald Faarufushi. Lords Travel forstår de små detaljer og afdækker jeres særlige behov, så I kommer hjem rige på minder.

 

Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse