Koh Yao og Khao Lak Strandferie | Pakkerejse - Lords Travel

Koh Yao og Khao Lak Strandferie

2 ugers kombinationsrejse til Koh Yao og Khao Lak

Tag på en klassisk strandferie til Sydthailand hvor I kombinere to opholdssteder. Rejsen starter med afslapning på den lille tropeø Koh Yao Noi, på det 4-stjernet Paradise Resort. Efter en uges ophold fortsætter I turen i Thailand til det nyrenoveret La Flora Resort Khao Lak, som ligger skønt, tæt ved Khao Lak centrum. Her oplever I den bedste side af Khao Lak med masser af lokale spisesteder m.m. indenfor gå-afstand, mens I bor i nyrenoveret værelser i forreste række til stranden.

Hos Lords Travel har vi øje og sans for den lille detalje, der gør hele forskellen. Derfor er denne rejse med privat transport og ingen lange ventetider ved havnen når I skal sejle til og fra Koh Yao. Rejsen er ligeledes krydret med 1 romantiske aftensmad; en BBQ aftensmad på stranden ved Paradise Koh Yao. Derudover er der bl.a. også inkluderet thai massage og mulighed for at afprøve yoga, for at få pulsen helt ned og få ladet batterierne helt op. For selvom det azurblå hav og den mælkehvide sandstrand naturligvis betyder meget, er vi opmærksomme på at der skal mere til, før I kommer rigere hjem, end I tog afsted.

Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse