Mauritius familieferie på Constance Belle Mare Plage - Lords Travel

Mauritius: Familieferie for Livsnydere

På den glamourøse østkyst af Mauritius finder man den smukke Belle Mare strand, der bliver anset for at være blandt øens absolut bedste. Her ligger førsteklassesresortet Constance Belle Mare Plage, hvor hele familien kan slappe af sammen i suveræne omgivelser. Resortet byder på et væld af forskellige aktiviteter, inklusiv to prisbelønnede 18-hullers championship golfbaner i ”baghaven”, og fremragende faciliteter til børnefamilier inkl. kids clubs og børnepool for de mindste. Der er også mulighed for at skabe unikke oplevelser sammen. Fx tilbyder Constance Belle Mare Plage hver uge muligheden for at lære at spille golf med en professionel. Eller hvad med mor giver de små en spa-oplevelse? Resortet tilbyder nemlig spabehandlinger beregnet til børn. Vil I lære at lave mad sammen i ekotiske rammer? Der er mange muligheder. Nyd en ferie med snorkeling og middage på stranden.
I bor i en lækker Junior Suite værelse hvor der er plads til to opredninger. Der er mulighed for at opgradere til fx to eller tre værelses pool villaer. Der er ligeledes mulighed for at opgradere til en overdådig all-inclusive pakke med gratis greenfees til den fantastiske 18-hullers bane hver dag og med alle måltider og drikkevarer, som giver en bekymringsfri familierejse hvor hele familien får sin vilje!

Hvorfor skal I bo på Constance Belle Mare Plage på jeres familieferie til Mauritius?

  • Førsteklassesresort beliggende på et af Mauritius bedste strande.
  • Et væld af faciliteter og aktiviteter til alle aldersgrupper.
  • Et resort for gourmands.
  • Resortets motto er "ankom som en gæst, forlad som en ven".
  • Ring eller skriv til os om jeres feriebehov, og vi lover at gøre os umage med at finde den optimale familierejse til Mauritius til jer med mindeværdige oplevelser.

 

Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse