Poolvilla på Bali | Luksusrejse - Lords Travel

Samaya: Poolvilla Designerluksus på Bali

Bali er verdenskendt for sin smukke natur, og de venlige hinduer på Bali lever med en enestående kulturel og religiøs rigdom, som har gjort paradis-øen til et af de foretrukne rejsedestinationer for livsnydere. For her kan man nemlig finde den ultimative forkælelse indenfor grænserne af et almindeligt dansk feriebudget. De to Samaya resorts, i henholdsvis kunstnerbyen Ubud og i det eksklusive strandområde, Seminyak, er et godt eksempel på netop dette. Samaya er blandt Balis ypperste resorts hvor man bor i pragt-villa'er med kæmpe privat pools og butlerservice. Luksusrejse for den kvalitetsbevidste livsnydere, hvor man kan være sikker på enestående oplevelser.

Gode Grunde til at vælge denne rejse til Bali

  • 5-stjernet designerluksus pool villa'er på Bali.
  • Kombinationsrejse med kulturbyen Ubud og trendy strandophold på Seminyak.
  • Ring eller skriv til os om jeres feriebehov, og vi lover at gøre os umage med at finde den optimale Balirejse til jer med mindeværdige oplevelser.
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse