Khao Laks bedste boutique resort | Luksus badeferie - Lords Travel

Sarojin: Mageløse Strandluksus

5-stjernet Designerluksus i Khao Lak

Med kilometer lange sandstrande dækket med palme- og mangrovetræer, og med Khao Sok Nationalparken i baghaven, er Khao Lak stadigvæk forholdsvis uspoleret. I disse naturskønne omgivelser gemmer et af Thailands bedste boutique resorts - The Sarojin. Sarojin har prydet forsider på verdens mest prestigiøse rejse- og designmagasiner. Nu kan I selv opleve den udsøgte stil og service på det verdenskendte resort, der ligger direkte ud til en af Khao Laks bedste strande. Ring nu, og bestil jeres livs forkælelsesferie. Men I skal være advaret. Det bliver svært at forlade Sarojin.

Gode Grunde til at vælge denne rejse til Thailand

  • Ønsker du primært en afslappende badeferie til Thailand, med en hideaway stemning, dog alligevel tæt på lokale restauranter, butikker og udflugtsmuligheder, når man skulle ønske sig det, så er denne luksusrejse oplagt for dig.
  • The Sarojin i Khao Lak er blandt Thailands førende boutique-resorts med en udsøgt personlig service. Luksushotellet tillader ikke børn under 10 år og giver dermed optimale betingelser til en romantisk parferie for livsnydere, eller singlerejsende, som ønsker en uforstyrret ferie for at genfinde sig selv.
  • En rejse til Thailand for dig, som ønsker privatliv og eksklusivitet i smukke omgivelser til ro og for at genfinde sig selv, og vende tilbage til hverdagen med fornyet energi.
  • På denne rejse til Thailand kan du nyde en uovertruffen service, spise gourmet-middage på stranden under stjernehimlen og få pulsen helt ned med eksklusive wellness-behandlinger på en af Khao Laks bedste strande.
  • Ring eller skriv til os om dine feriebehov, og vi lover at gøre os umage med at finde den optimale luksusrejse du har råd til.
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse