Velassaru: Bungalowferie med Stil - Lords Travel

Velassaru: Bungalowferie med Stil

Det femstjernede Velassaru ligger blot tyve minutter med speedbåd fra lufthavnen Malé i South Male Atoll. Hotellet breder sig på en frodig ø i forførende omgivelser, der indbyder til afslapning i hotellets store infinitypool med udsigt over den kridhvide koralstrand og masser af aktiviteter over og under det turkise hav.

Tag på en slentretur i det enestående naturlandskab, lad jer fascinere af det rige undervandsliv på en snorkel eller dykkertur med den PADI- certificeret dykkerskole, eller nyd en yogatime med udsigt over det rolige hav efter en behandling i hotellets spa. Efter en dag i palmernes skygge og afslapning i lagunen kan I nyde et udsøgt måltid på en af hotellets restauranter, der byder på et bredt udvalg af lokale seafood og internationale retter.  Der er også mulighed for at sejle ind til hovedstaden Malé, hvor I kan opleve et autentisk måltid på en af de små restauranter og efterfølgende blive charmeret af byens lokale markeder.

Alle villaer er stilfuldt indrettet med moderne faciliteter, og balancerer den maldiviske og moderne stemning i alle rum.

 

Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse