Bungalowferie på Maldiverne | Velassaru - Lords Travel

Velassaru: Bungalowferie med Stil

inkl. halvpension. Mulighed for opgradering til all-inclusive.

Det femstjernede Velassaru ligger blot tredive minutter med speedbåd fra lufthavnen Malé i South Male Atoll. Den praktiske distance ift. lufthavnen gør at man kan udleve drømmerejsen til Maldiverne, uden at skulle forholde sig til tidsforlængende logistik med vandflyver og/eller indenrigsfly til et af de mange atoller på Maldiverne. Velassaru breder sig på en lille, men frodig ø i forførende omgivelser, der indbyder til afslapning i resortets store infinitypool med udsigt over den kridhvide sandstrand og masser af aktiviteter over og under det turkise hav.

Tag på en slentretur på den lille paradisiske ø, lad dig fascinere af det rige undervandsliv på en snorkel eller dykkertur med den PADI- certificeret dykkerskole, eller nyd en yogatime med udsigt over det rolige hav efter en behandling i hotellets spa. Men der skal ikke herske tvivl. Velassaru er bedst egnet til dem, som primært ønsker afslapning og livsnydelse. Efter en dag i palmernes skygge og afslapning i lagunen kan du nyde et udsøgt måltid på et af hotellets 5 restauranter, der byder på et bredt udvalg af lokale seafood og internationale retter. Der er også mulighed for at sejle ind til hovedstaden Malé, hvor I kan opleve et autentisk måltid på en af de små restauranter og efterfølgende blive charmeret af byens lokale markeder.

Alle villaer er stilfuldt indrettet med moderne faciliteter, og balancerer den maldiviske og moderne stemning i alle rum.

Gode Grunde til at vælge denne rejse til Maldiverne

  • Ønsker du primært en afslappende badeferie til Maldiverne med en postkort billede strand, så er denne luksusrejse oplagt for dig.
  • Velassaru er en del af Small Luxury Hotel kæden. Dette moderne bungalow-resort er oplagt til en romantisk parferie, som ønsker en udsøgt service og god mad - og vel og mærke til en pris, der er til at betale.
  • Inkl. halvpension men mulighed for opgradering til all-inclusive med Velassaru Indulgence pakken for den ultimative bekymringsfri ferie. 
  • Ring eller skriv til os om dine feriebehov, og vi lover at gøre os umage med at finde den optimale luksusrejse du har råd til.
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse