Se vores håndplukket hoteller på Bali - Lords Travel
Hoteller:
The Samaya Ubud

The Samaya Ubud

 

Skjult i bakkerne ved Sayan landsbyen, med floden Ayung slyngende sig i nærheden og betagende rismarker som panorama, er The Samaya Ubud, et privat pool villa resort, det ideelle tilflugtssted for livsnydere. Her finder du harmoni for sind, krop og sjæl.

LÆS MERE
Belmond Jimbaran Puri Bali

Belmond Jimbaran Puri Bali

 

Jimbaran Puri Bali er et klassisk balinesisk resort, direkte ud til Balis bedste strand i landsbyen Jimbaran, tæt ved både lufhavnen og de mange restauranter og butikker i det sydlige Bali. Resortet er en del af den prestigiøse Belmond-kæde (tidl. Orient Express).

LÆS MERE
Damai Lovina

Damai Lovina

 

‘Hard to find, hard to leave’ er sloganet for denne danskejede resortperle, der ud over førsteklasses service i billedskønne omgivelser, byder på gourmetmad, smukke, smagfulde villaer og en perfekt beliggenhed med udsigt over Balis uberørte nordkyst og Javas fjerne vulkaner. Med blot 15 villa'er er Damai blandt Balis absolut hyggeligste boutique-resorts.

LÆS MERE
Se vores rejser til Bali
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse