Sarojin Khao Lak | Thailand Boutique-Resort - Lords Travel

The Sarojin Khao Lak

Thailand


The Sarojin er et af Thailands mest romantiske luksusresorts, beliggende i Khao Lak. Resortet ligger blot 80 km nord fra Phuket lufthavn i idylliske omgivelser hvor børn under 10 år ikke er tilladt. Med blot 56 værelser bliver der virkelig kræset om detaljer og den personlig service på denne boutique-stil strand resort. Resortet tilbyder sin egne guides til udflugter og aktiviteter i det lokale område. Der kan fx arrangeres madlavningskursus ved et vandfald eller måske vil I sejle ud til Similan Islands, hvor der er op til 60 meters sigtbarhed, på Sarojins egen båd. Men I skal være advaret. Det bliver svært at forlade The Sarojin.

Relaterede rejser:
Sarojin: Mageløse Strandluksus i Khao Lak

Sarojin: Mageløse Strandluksus i Khao Lak

The Sarojin i Khao Lak er en klasse for sig. Oplev den udsøgte stil og service på dette verdenskendte luksus boutique-resort. Bestil jeres livs forkælelsesferie idag.

11 dage / Pris pr. person fra kr. 12.995
LÆS MERE
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse