Tongsai Bay Cottages Koh Samui - Lords Travel

Tongsai Bay Cottages

Thailand


Tongsai Bay Cottages er et boutique resort med ialt 89 suites og villaer, som ligger i sin egen bugt på 25 hektarer, med privat strand lige nord for den populære og pulserende Chaweng strand. Dette familie-ejede miljøvenlige resort lægger stor vægt på den personlige service og er uden tvivl et af Koh Samuis mest charmerende resorts. Udover den 3-etagers hovedbygning med beachfront suites på over 70 kvm., er der endnu rummelige bungalows spredt over resten af resortet. Tongsai Bay er en oase af luksus opført med respekt for de naturlige omgivelser og et Greenpearls resort, som forpligter sig til de højeste principper for øko- og bæredygtig turisme, samt også er medlem af den eksklusive klub af Small Luxury Hotels.

Det hele begyndte i 1985, da den nu afdøde Akorn Hoontrakul oplevede Tongsai bugten fra havet. Det var kærlighed ved første blik. Syv dage senere havde Akorn købt hele bugten. I tre måneder sov Akorn på stranden for at sikre den perfekte udførelse af sin drøm om at bygge et luksus resort uden at skære ned et enkelt træ eller forårsage skade på de smukke naturlige omgivelser. 30 år senere er Tongsai Bay stadigvæk i harmoni med naturen. 

Tongsai Bay åbnede sine døre i juli 1987 og blev det første femstjernet luksusresort på Koh Samui, under paraplyen af The Imperial Hotel Group, som Akorn var formand for. Efter en periode af sygdom i 1993, solgte Akorn Imperial Hotel Group, men bevarede Tongsai Bay for at leve resten af sit liv der med sin elskede hustru Chompunute. I 2000 døde Akorn og siden da har det været hans søn Thanakorn og hans svigerdatter, Saisiri, der begge deler Akorns passion for miljøet og for at levere de højeste standarder for gæstfrihed og luksus.

Relaterede rejser:
Tongsai Bay: Koh Samui for Livsnydere

Tongsai Bay: Koh Samui for Livsnydere

En oase af klassisk luksus. Oplev Koh Samuis mest fredfyldte 5-stjernede øko-venlige resort. Det luksuriøse og intime Tongsai Bay, lige nord for den pulserende Chaweng.

LÆS MERE
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse