Økovenlig luksushotel på Koh Samui - Lords Travel

Tongsai Bay: Koh Samui for Livsnydere

Det hele begyndte i 1985, da den nu afdøde Akorn Hoontrakul oplevede Tongsai bugten fra havet. Det var kærlighed ved første blik. Syv dage senere havde Akorn købt hele bugten. I tre måneder sov Akorn på stranden for at sikre den perfekte udførelse af sin drøm om at bygge et luksus resort uden at skære ned et enkelt træ eller forårsage skade på de smukke naturlige omgivelser. Tre årtier senere er Tongsai Bay stadigvæk i harmoni med naturen og uden tvivl Koh Samuis mest charmerende boutique resort, som forpligter sig til de højeste principper for øko-og bæredygtig turisme.

Tag på romantisk parferie til dette vidunderlig Small Luxury resort i kombination med Østens metropol - Singapore. Dette er en af vores bedste rejser for livsnydere.

 

Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse