Øhop i Thailand - Erfarent rejsebureau arranger øhop luksusferie i Thailand - Lords Travel
Søg i artikler efter kategori
08. oktober 2019 | Ø-Hop | Strandferier | Thailand

Det evigt eksotiske øhop: Her er fire thailandske paradisøer

Kridhvide palmestrande og azurblåt hav er fællesnævnere for øerne i Thailand. Men derudover byder de alle på forskellige oplevelser, så det er oplagt at besøge flere øer og suge eventyrene ind.

Af Redaktionen

Smag lige på ordet: Øhop. At hoppe fra ø til ø. Det er både levende, eksotisk og eventyrligt. En paradisrejse for dem, der vil have det maksimale ud af livet. Mennesker, der har mod på de helt store oplevelser. 

Og så er det fyldt med gode historier. Selv inden, man tager afsted, har øhop-ferie wow-faktor, der vækker misundelse, når du fortæller kollegerne om dine planer om en rejse til Thailand. Og så det vigtigste, når man bor på vores breddegrader: Når man har en ferie med øhop i kalenderen, bliver det nemmere at komme igennem de kolde og mørke danske vintermåneder.

Tænk sig at opleve ikke bare én men flere bounty-øer på ferien – det er ikke bare luksuriøst, men også oplagt, og det kan vigtigst af alt gøres billigt og helt uden rejse-stress og lange transporter mellem øerne. Også når man rejser som børnefamilie. Kedelig transporttid er sjældent en del af en god og afslappende ferie, men heldigvis kan få timers billedskøn sejlads i de fleste tilfælde bringe dig og dine rejsefæller til et nyt øparadis. 

De fantastiske tropeøer i Thailand har alle forskellige oplevelser at byde på, og selv om man rejser fra Danmark for at slappe af og genoplade batterierne, giver det god mening at kombinere ophold på to-tre øer for også at få tanket godt op på oplevelseskontoen.
Øerne Koh Yao, Koh Lanta, Phi Phi og Koh Jum er alle eksempler på skønne øer, der er oplagte at kombinere.

Koh Yao: Tæt på naturen og væk fra turiststrømmen

En times sejlads fra Phuket ligger øgruppen Koh Yao, som består af to fredelige og autentiske øer med uspoleret natur, bjerglandskaber og frodig jungle – langt væk fra turistfælder og uden larmende barer og shoppingcentre. Her er det oplagt at tage på trekkingture, opleve de smukke rismarker – samt selvfølgelig nyde de lækre hvide strande.

Koh Lanta: Strandliv og fiskerlandsbyer

På Koh Lanta er stemningen afslappet og tempoet langsomt. I de senere år har flere fået øje på denne tropiske ø, men der findes stadigvæk masser af strande, væk fra masseturismens skygge. Øen byder bl.a. på en stor nationalpark og selvfølgelig skønt strandliv. Derudover kan man i de små fiskerlandsbyer, opleve det traditionelle lokale liv.

Phi Phi: Berømt for sine strande

Phi Phi, som ligger mellem Krabi og Phuket, har de fleste hørt om, fordi øerne har nogle af verdens mest billedskønne strande, som indbyder til afslappende dage og aktiviteter i og på vandet. Her er det oplagt at bo på en af de idylliske bugter med privat strand – væk fra charterturismen – hvor man kan snorkle og dykke blandt farvestrålende fisk og koraller, hvis man er til den slags.

Koh Jum: Den ‘hemmelige’ paradis-ø

At mange vælger at tage et ophold på den stadig lidt hemmelige ø Koh Jum i forbindelse med øhop i Thailand er ikke svært at forstå. På den lille og meget overskuelige ø, der ligger kun cirka tyve kilometer fra både Phi Phi og Koh Lanta, kan man nemlig komme helt ned i gear og opleve øens lokalliv, natur og strandliv i et autentisk og ikke-turistet tempo.  

Uanset hvilke øer, man vælger at kombinere, er det at rejse fra ø til ø og kombinere afslapning og oplevelser i eksotiske Thailand en luksus, man bør unde sig selv.

Stranden ved Koh Jum Beach Villas


Tilbage

Kunderne siger

 • Siden 2003 har Lords Travel arrangeret min årlige rejse til ayurvedisk kurophold i Indien til min fulde tilfredshed. Jeg har dissemineret sclerose og går efterhånden meget dårligt og da jeg plejer at rejse alene, er det vigtigt for mig, at jeg kan stole på, der er bestilt handicapservice i fly og lufthavne hele vejen. Jeg har altid følt mig helt tryg ved Lords Travel og aldrig overvejet at skifte dem ud med andre.
  Susanne Christensen, Hillerød
 • Vi har de sidste mange år rejst med Lords Travel fordi vi oplever et rejsebureau der ved hvad de taler om, god informativ oplysning om rejsemålet fordi man selv har været der, hvilket også gælder hotellerne. Vi kan trygt give vores anbefaling til alle der vil have en perfekt ferie.
  Peter & Ingelise Nielsen, Greve
 • Vi hørte tilfældigvis om Lords Travel, men vi har nu brugt dem 3 gange til store generationsrejser med 15 personer til Thailand, Mauritius og Maldiverne. Man får altid en utrolig personlig og grundig service, og lokalkenskabet er i top så man får svar på alle spørgsmål. Vi har oplevet at Lords Travel er super opmærksomme på at få det bedste tilbud skruet sammen med fokus på value for money, efter vores fremlagte budget. Vi har haft nogle fantastiske rejser med Lords Travel og glæder os allerede til vi skal afsted igen.
  Marie Thyssen Christoffersen, Risskov
 • Lords Travel har igennem en årrække arrangeret min families internationale rejser. Til stor tilfredshed. For mig er det væsentlige, at et rejsebureau har indgående kendskab til et bredt udvalg af destinationer og hoteller, samt at det forstår at indleve sig i kundens ønsker og præferencer, og leverer rejseoplevelser som præcist matcher. Begge dele er til fulde opfyldt hos Lords Travel.
  Jørgen Thomsen, Charlottenlund
 • Har rejst mange gange på ferie planlagt af Lords Travel. Alting er i orden. Anbefalinger, flyrejsen, afhentning i lufthavn, hoteller mm. Kan kun varmt anbefale Lords Travel. Vores foretrukne rejseagent.
  Camilla Meisner-Jensen, København
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse