Anantara Dhigu | 5 stjernet Familieferie til Maldiverne - Lords Travel

Anantara Dhigu: 5* Familieferie

Inkl. halvpension og gratis frokost til børn

Drømmer man om en rejse til et bungalow resort med børn, som er både nem og praktisk at komme til, og kan leve op til både de voksne og børnenes forventninger, så burde Anantara Dhigu stå højt på listen over en luksusferie til Maldiverne. Anantara Dhigu ligger blot en halv times sejltur fra Male lufthavn. Man ankommer til et resort, som emmer af underspillet luksus, og med rummelige villa'er er ideel til børnefamilien. Hvis børnene er blevet lidt ældre eller hvis man blot ønsker en to værelses løsning, er der også mulighed for opgradering til disse villa-typer. De mindste villa'er er på 110 kvm. og den største på hele 400 kvm.!
På Anantara Dhigu er der mange faciliteter - både til voksne og børn - samtidig med, at det smilende personale kræser om gæsterne. Resortet deler lagune med 3 andre Anantara Resorts, så i modsætning til andre atoller, så er der ikke risiko for økuller her. Til gengæld er det heller ikke så turistet, at drømmen om det paradisisk Maldiverne brister. Her er der nemlig plads til at få pulsen ned, på den gode måde. Det giver overskud til at nyde jer selv, og nyde hinanden. Med aftensmad inkluderet på op til 7 forskellige restauranter og en gratis frokost til børn fra børnemenuen, er dette drømmerejsen til Maldiverne hvor hele familien kan få sin vilje.

Hvorfor vælge denne rejse til Maldiverne?

  • Femstjernet bungalow-resort med mange faciliteter til både voksne og børn.
  • Inkl. gratis aftensmad hvor man kan vælge mellem 7 restauranter.
  • Inkl. gratis frokost til børn under 12 år fra børnemenuen.
  • Kun en halv times sejltur fra Male lufthavn.
  • Anantara Dhigu er underspillet luksus.
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse