Klassisk Luksusrejse til Bali - Lords Travel

Balis Magi

Ferien starter med et strandophold på et af Bali's bedste resorts, Belmond Jimbaran Puri Bali. Jimbaran ligger på den sydlige del af Bali og anses for at være blandt Balis absolut bedste strande. Her er I omgivet af femstjernet luksus hvor I skal opholde jer i 6 overnatninger inkl. halvpension. Efter strandopholdet på Belmond bliver I afhentet for at blive kørt til Balis kulturelle centrum, Ubud. Der er tale om en sightseeing transfer med privat guide og chauffør. På vej til Ubud, skal I forbi Klungkung Palace, som er berømt for den traditionelle balinesiske arkitektur, flagermus grotten Goa Lawah, vandpaladset Tirta Gangga og naturligvis modertemplet Besakih ved Mt. Agung. Undervejs er der frokost på Bali Asli. Ved ankomst til Ubud checker i ind på det stilfulde Chedi Club Tanah Gajah, som er et af Ubuds absolut flotteste anlagte resorts, i udkanten af byen og i forlængelse af en rismark. Her er der mulighed for at tage på mange udflugter eller bare opleve den fantastiske kunstnerby. Under opholdet på de 4 overnatninger på Chedi Club skal I på udflugt til det naturskønne og uspoleret Munduk område til bl.a. letvandring.

Der er lagt op til forkælelse for krop og sjæl med resortets lækre og moderne faciliteter, der alle er med til at skabe balance og velvære.

Gode Grunde til at vælge denne luksusrejse til Bali

  • I bor på to af Balis mest charmerende 5-stjernet luksus resorts.
  • Kombinationsrejse med ophold på Balis bedste strand, Jimbaran, i bungalow, og kulturbyen Ubud på det smukke Chedi Tanah Gajah.
  • Ring eller skriv til os om jeres feriebehov, og vi lover at gøre os umage med at finde den optimale Bali rejse til jer med mindeværdige oplevelser.
Lad os skræddersy din drømmerejse

Lad os skræddersy din drømmerejse

Hos Lords Travel gør vi os altid umage med at lytte til alle dine ønsker, men vi bruger også vores erfaring til at læse mellem linjerne. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi deler den gerne med dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og kom rigere hjem

Klik her for at komme i gang

Tilmeld nyhedsbrev


Fornavn og efternavn

Email adresse